Ecovacs Deebot OZMO N8: Test & Anmeldelse

Ecovacs Deebot OZMO N8 – En serie af intelligente robotstøvsugere

Ecovacs Deebot N8 er ikke blot én robotstøvsuger, men hele fire forskellige varianter. Vil du gerne købe en ny robotstøvsuger, der er brugervenlig, effektiv og proppet med funktionalitet, bør du helt sikkert se nærmere på de fire forskellige varianter:

 • Deebot OZMO N8
 • Deebot OZMO N8+
 • Deebot OZMO N8 PRO 
 • Deebot OZMO N8 PRO+

Ecovacs Deebot OZMO N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+ har alle den samme grundlæggende funktionalitet og intelligente teknologi. F.eks. forbedret sugeevne, kombineret støvsugning og vask samt intelligent kortlægning og ruteplanlægning. Alt dette sikrer dig den effektive rengøringsrutine og gode brugeroplevelse, du forventer af en moderne støvsugerrobot. Men med de opgraderede udgaver (+ og PRO) vil du få et endnu større udbytte og glæde af din Deebot N8.

5 grunde til at vælge Ecovacs Deebot N8-serien

 • Forbedret sugekraft giver bedre rengøring
 • Kombineret støvsugning og gulvvask
 • Intelligent 3D-kortlægning og ruteplanlægning
 • Oplader automatisk og undgår at løbe tør
 • Fuld kontrol over N8 med adgang via app

Funktionalitet: N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+

N8N8+N8 PRON8 PRO+
App++++
TrueMapping (beregner optimal rute)++++
3D-kortlægning af rum++++
OZMO™ Pro (sugeevne på 2.300 Pa)++++
Virtual Boundary™ (virtuelle grænser)++++
Støjsvag++++
Støvsugning + gulvvask++++
Tæpperegistrering++++
Docking-station++++
Automatisk opladning++++
Engangsstøvpose – kapacitet 2,5 liter++++
Miljøvenligt trelags-filter++++
Smart Home-kompatibilitet++++
Effektiv i hjem med dyr++++
Auto-sugestation**+*+
TrueDetect – 3D-registrering af forhindringer++

Deebot OZMO N8 Priser

Nordiske butikker

Ecovacs Robotstøvsuger Ecov Saugroboter Deebot N8
Ecovacs Robotdammsugare Ecov Saugroboter Deebot N8
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8+ Priser

Nordiske butikker

ECOVACS Deebot N8 PLUS Robotstøvsuger
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8 Pro Priser

Ecovacs Deebot OZMO N8 Pro ECON8PRO (hvid) Robotstøvsuger
ECOVACS DEEBOT N8 PRO Støvsuger Robotstyret 0.42liter
ECOVACS Deebot N8 Pro Robotstøvsuger
4.5
Ecovacs Deebot OZMO N8 Pro robotstøvsuger ECON8PRO (hvid)
3.5
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8 Pro
4.5

Deebot OZMO N8 Pro+ Priser

ECOVACS DEEBOT N8 PRO+ - Støvsuger - robotstyret - uden pose - hvid
4.5

Deebot OZMO N8-serien

Større sugekraft sikrer en mere grundig støvsugning

Sammenlignet med Ecovacs Deebot Ozmo 950 har Deebot N8 fået endnu mere sugekraft. Rent faktisk er sugeevnen blevet øget op til 2300 Pa og med forbedret rengøringseffekt på 53 %. Og det er en klar bonus. Derudover har Deebot N8 en bevægelig børste samt Max+-modus, der kan optimere robotstøvsugerens energi- og rengøringseffektivitet. Alt dette betyder, at N8 arbejder grundigere med støvsugning af dybtliggende støv og snavs i eksempelvis tæpper. Og det gør Deebot N8 ideel, hvis der er dyr i hjemmet.

Få et rent og nyvasket gulv

Skal din robotstøvsuger kunne mere end bare at støvsuge? Så er Deebot N8 et stærkt valg. Med OZMO™-teknologien og integreret vaskesystem fungerer Deebot N8 nemlig som en støvsuge- og vaskerobot. Og via appen kan du vælge blandt fire fugtighedstrin, der passer til forskellige rengøringsbehov og gulvtyper (f.eks. laminat, trægulv og fliser).

Vandtanken er perfekt til store arealer

Deebot N8 har indbygget vandtank med kapacitet på 2,5 liter. Det gør den perfekt til rengøring og vask i større rum og boliger. Vandtanken er udviklet med tanke på store arealer, så man slipper helt for at stoppe undervejs, fordi der mangler vand.

Intelligent tæpperegistrering optimerer rengøringen

Tæpper gemmer på mere støv og snavs end almindelige gulve. Derfor skal de støvsuges endnu grundigere. Og det kan Ecovacs Deebot N8 løse. Ecovacs N8 har integreret tæpperegistrering, der ikke kun registrerer tæpper, men også øger sugekraften, så tæpper støvsuges endnu bedre. Og den smarte teknologi, der identificerer tæpper, gør også, at Deebot N8 sætter vaskeprocessen på pause, når den kører på tæpper. Det automatiske sugekraft-boost er endnu et plus, hvis man har kæledyr.

”En N8-robotstøvsuger gør din rengøring meget mere effektiv og behagelig”

Kortlæg boligen med innovativ teknologi

Når man har en robotstøvsuger, er det vigtigt, at den har overblik over boligen og følger sin rengøringsrute. Med TrueMapping er der helt styr på disse ting. TrueMapping er en kortlægnings- og navigationsteknologi, som hjælper Deebot N8 til hurtigt at lave et kort over rum og omgivelser, så robotstøvsugeren kan køre frit og nå rundt i hele hjemmet. TrueMapping giver dig en endnu bedre støvsugerrobot og en mere effektiv rengøringsrutine.

Opladning sker automatisk og forhindrer rengøringsstop

En støvsugerrobot, der er gået i stå halvvejs i rengøringen, er ikke positivt. Men det er den automatiske opladningsfeature i Deebot N8 derimod. Når N8 registrerer, at batteriet er lavt, kører den tilbage til dockingstationen, hvor den bliver opladt – og efterfølgende fortsætter, hvor den slap. Den automatiske opladning gør Deebot N8 ideel til store rum og hjem, da du ikke skal være bekymret for, at N8 ikke når hele vejen rundt.

Sæt grænser for, hvor N8 skal og må gøre rent

Må Deebot N8 gøre rent i alle rum? Eller er der tidspunkter, hvor den skal begrænses og ikke gøre rent? Det kan du indstille med Virtual Boundary™-teknologien. Med den kan nemt og enkelt opsætte virtuelle grænser for Deebot N8 via din app. Du kan f.eks. opdele din bolig i zoner, hvor Deebot N8 må gøre rent, og zoner den skal holde sig væk fra.

Appen giver bedre overblik og større udbytte

En moderne robotstøvsuger skal kunne styres via app – og det kan Deebot N8 naturligvis. I appen, som også bruges til andre Ecovacs-robotstøvsugere, kan du få overblik over aktuelle indstillinger, optimale rengøringsruter, planlægning af rengøringsrutiner, brugsdata og meget mere. Bruger du ikke appen, går du glip af en masse fordele, data og glæde af din Deebot N8-robotstøvsuger.

Smart robotstøvsuger, der er perfekt til Smart Homes

Det smarte hjem bliver blot endnu smartere, når du køber en Deebot N8. Ecovacs Deebot N8 er nemlig Smart Home-enhedskompatibel og en perfekt tilføjelse, hvis du i forvejen er glad for Internet of Things-tankegangen og smarte robotter til hjemmet. Det er appen, og de mange muligheder den giver, også et godt tegn på.

Få en mere behagelig rengøring med +-modellerne

Automatisk tømning af støvpose er et plus

Er du træt af støvsugerposer, der konstant er overfyldte og skal tømmes kort efter, at de er blevet udskiftet? Så er Ecovacs Deebot N8+ og Ecovacs N8 PRO+ som skabt til dig og dit rengøringsbehov. Når du køber en Deebot N8+ eller N8 PRO+, får du en automatisk sugestation med i købet – og den gør din rengøringsrutine langt mere behagelig. 

Den smarte sugestation tømmer din robotstøvsuger helt automatisk, så du kun skal udskifte støvposen en gang i mellem (klarer helt op til 30 dage). Du kan naturligvis tjekke status på sugestationen i din Ecovacs-app, så du har overblik over fyldningsstatus eller kan indstille den automatiske tømning af støvposen.

”Du skal ikke tømme støvpose ofte med den automatiske tømmestation”

FORDELE VED N8+ & N8 PRO+

 • Sugestation følger med som standard
 • Støvpose i N8 tømmes helt automatisk
 • Op til 30 dage før støvpose skal udskiftes
 • Tømmestation giver en mere behagelig og effektiv oplevelse

PRO giver dig mere moderne teknologi

Registrerer og undgår forhindringer på gulvet

Enhver robotstøvsugers værste fjende er forhindringer på gulvet, som skaber kollisioner eller driftsstop. Men dem registrerer og undviger N8 PRO og N8 PRO+ nemt med den smarte TrueDetect 3D-teknologi, der kun findes i PRO-varianterne. 

Med lasersensorer og registreringsteknologi fra luft- og rumfarten kan du være helt sikker på, at N8 PRO og N8 PRO+ registrerer, identificerer og kører uden om objekter og andre forhindringer på gulvet. Det sikrer, at robotstøvsugeren fortsætter rengøringen som om intet var hændt.

”Undgå en fastsiddende robotstøvsuger med registreringsteknologien i N8 PRO og N8 PRO+”

FORDELE VED N8 PRO & N8 PRO+

 • Ny robotteknologi optimerer driften
 • Slip for en fastsiddende robotstøvsuger 
 • Forbedret drift og rengøringsrutine

Specifikationsliste: N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+

Støjværdi (dBA )67 (Normal)
Driftstid (min.)110
Opladningstid (timer)4
Kapacitet i skraldespand (ml)420
Vandreservoirs kapacitet (ml)240

FAQ: Deebot OZMO N8, N8+ og N8 PRO+

 • Kan Deebot N8 støvsuge i mørke?
  • Ja, Deebot N8 har dToF (Direct Time of Flight)-laserscanning, som gør det muligt for den at navigere og rengøre i mørke. N8 PRO og N8 PRO+ har begge TrueDetect 3D Smart Detection-teknologi, som skaber en endnu mere effektiv rengøring i mørke.
 • Jeg har kæledyr. Hvilken Deebot N8 bør jeg vælge?
  • Alle fire N8-robotstøvsugere klarer rengøring i hjem med dyr uden problemer. Det gør de bl.a., fordi de har forbedret sugeevne og rengøringseffektivitet end tidligere modeller. N8 er en støvsuge- og vaskerobot, hvilket betyder, at du får endnu grundigere rengøring af dine gulve – og det er nødvendigt, hvis man har kæledyr.
  • Plusudgaverne N8+ og N8 PRO+ har også en medfølgende automatisk sugestation. At have denne til sin robotstøvsuger er en fordel, når rengøringen afsluttes – især fordi kæledyr normalt skaber en større forekomst af snavs, støv og hår.
 • Kan sugekraften i Deebot N8 justeres?
  • Ja, det kan den. Du kan nemt indstille og justere sugekraften via din app eller evt. aktivere Auto-Boost Suction-funktionen, der får robotstøvsugeren til selv at øge sugeevnen på visse overflader, hvor en grundigere rengøring er nødvendig, f.eks. tæpper.

Ecovacs Deebot OZMO N8 – Hvilken bør jeg vælge?

Ecovacs Deebot N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+. Med hele fire forskellige varianter at vælge mellem er det forståeligt, hvis beslutningsprocessen bliver mere besværlig. Men forskellen er faktisk ret enkel.

Den automatiske sugestation er et tilkøb til N8 og N8 Pro, men følger med som standard, når du køber en Deebot N8+ eller N8 Pro+ (derfor hedder de +). På samme måde er TrueDetect 3D-registreringsteknologien integreret i PRO-varianterne, men ikke med i N8 og N8+.

Overordnet set er der ikke den store forskel på Ecovacs’ N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+. For alle fire robotstøvsugere har den samme grundpakke af innovativ teknologi og smart funktionalitet, f.eks. forbedret sugeevne, kombineret vaskesystem, automatisk opladning og intelligent tæpperegistrering og -støvsugning. Men med opgraderingsmulighederne + og PRO er der så alligevel en markant forskel. 

Ønsker du den bedste og mest effektive rengøring (f.eks. ift. kæledyr eller en stor bolig)? Og gerne på en nem, behagelig og brugervenlig måde? Så skal du opgradere til enten + eller PRO. 

Den automatiske sugestation gør tømning af støvposen meget nemmere – og helt automatisk, mens PRO-varianternes registreringsteknologi sikrer, at robotstøvsugeren aldrig går i stå eller stoppes midt i rengøringen. Hvis du er på jagt efter et godt robotstøvsuger-tilbud, og du ønsker den mest effektive rengøring og brugervenlige oplevelse, er Ecovacs Deebot N8 PRO+ klart det bedste valg.

Deebot OZMO N8 Priser

Nordiske butikker

Ecovacs Robotstøvsuger Ecov Saugroboter Deebot N8
Ecovacs Robotdammsugare Ecov Saugroboter Deebot N8
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8+ Priser

Nordiske butikker

ECOVACS Deebot N8 PLUS Robotstøvsuger
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8 Pro Priser

Ecovacs Deebot OZMO N8 Pro ECON8PRO (hvid) Robotstøvsuger
ECOVACS DEEBOT N8 PRO Støvsuger Robotstyret 0.42liter
ECOVACS Deebot N8 Pro Robotstøvsuger
4.5
Ecovacs Deebot OZMO N8 Pro robotstøvsuger ECON8PRO (hvid)
3.5
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8 Pro
4.5

Deebot OZMO N8 Pro+ Priser

ECOVACS DEEBOT N8 PRO+ - Støvsuger - robotstyret - uden pose - hvid
4.5

Relaterede artikler