Viser 1–16 af 27 resultater

 • Tilbud Dreame L10s Ultra DI2015 Robotstøvsuger

  Dreame L10s Ultra DI2015 Robotstøvsuger

  Original price was: 8.386 kr..Current price is: 6.634 kr..

  Dreame L10s Ultra DI2015 robotstøvsuger er en topklasses enhed, der er udstyret med en smart selvtømningsstation og teknologier som f.eks. dobbelt laser, RGB-kamera og intelligent AI. Det gør din rengøring nemmere end nogensinde før, da det næsten klarer jobbet selv. Den avancerede robotstøvsuger har stor sugeevne og kan manøvrere selv de mest vanskelige områder, så du kan beholde dit hjem rent og ryddeligt.

 • Tilbud Pladsholder

  Ecovacs Deebot T20 OMNI (hvid) Robotstøvsuger

  Original price was: 7.489 kr..Current price is: 5.299 kr..

  Ecovacs Deebot T20 OMNI Robotstøvsuger (hvid) – Tømmestation, 6000Pa, moppeanlæg, stemmestyring, automatisk opladning – Støvsugere & rengøring Robotstøvsugere

 • Tilbud Ecovacs Deebot T9+ DEEBOTT9PLUS Robotstøvsuger

  Ecovacs Deebot T9+ DEEBOTT9PLUS Robotstøvsuger

  Original price was: 4.499 kr..Current price is: 4.047 kr..

  Denne Ecovacs Deebot T9+ DEEBOTT9PLUS robotstøvsuger gør det muligt at få rene gulve med TrueMapping, TrueDetect, Air Freshener og Ecovacs Home-app. Hver dag kan du slappe af, mens robotstøvsugeren gør det hårde arbejde og får dine gulve helt rene.

 • Tilbud Electrolux - Pure i9.2-4STN Robotstøvsuger

  Electrolux – Pure i9.2-4STN Robotstøvsuger

  Original price was: 6.499 kr..Current price is: 3.399 kr..

  Conversational in Danish language, product descriptions, and specifications about the product.

 • Hombli Robot Vacuum Complete Accessory kit Robotstøvsuger

  Hombli Robot Vacuum Complete Accessory kit Robotstøvsuger

  274 kr.

  Få mest muligt ud af din Hombli Robotstøvsuger med dette komplette tilbehørssæt. Med 4 hjørnebørster, 4 rullebørster, 4 mopper, 4 filtre og 4 rensebørster er din støvsuger klar til enhver rengøringsopgave. Optimer rengøringsresultaterne ved at give din Smart Robotstøvsuger regelmæssig vedligeholdelse med dette professionelle sæt.

 • Tilbud iRobot - Roomba Combo J7+ Robotstøvsuger

  iRobot – Roomba Combo J7+ Robotstøvsuger

  Original price was: 7.499 kr..Current price is: 5.999 kr..

  Introducing iRobot – Roomba Combo J7+ Robotstøvsuger! Glem alt om kedelig støvsugning og gulvvask – lad Roomba tage sig af det! Med PrecisionVision-navigation undgår den forhindringer og holder dine gulvtæpper tørre. Med Clean Base tømmer den selv støvet, så du kan fokusere på alt andet i flere uger ad gangen! Køb nu og nyd et rent hjem uden besvær!

 • Tilbud iRobot - Roomba i7550+ Robotstøvsuger

  iRobot – Roomba i7550+ Robotstøvsuger

  Original price was: 5.599 kr..Current price is: 4.199 kr..

  Få en renere og mere behagelig hjem med iRobot Roomba i7550+ Robotstøvsuger. Denne smarte robotstøvsuger lærer dit hjem at kende og kan styres fra din smartphone. Med Clean Base ekstern støvbeholder og indikator for udskiftning af filter og pose via appen, gør Roomba i7550+ støvsugning til en leg. Lad Roomba i7550+ klare det hårde arbejde, så du kan nyde et rent hjem uden besvær!

 • Tilbud iRobot - Roomba J7558+ Robotstøvsuger

  iRobot – Roomba J7558+ Robotstøvsuger

  Original price was: 7.999 kr..Current price is: 5.999 kr..

  Få en gnidningsfri rengøring med iRobot Roomba J7558+ robotstøvsugeren. Med PrecisionVision-navigation undgår den effektivt forhindringer og rengør op til 90 m². Med Clean Base teknologi tømmer den sig selv, så du kan nyde et rent hjem uden besvær i ugevis. Kontroller og planlæg rengøringen nemt via iRobot Home-appen og lad Roomba klare det hårde arbejde for dig.

 • Tilbud iRobot - Roomba J9+ Robotstøvsuger

  iRobot – Roomba J9+ Robotstøvsuger

  Original price was: 7.999 kr..Current price is: 6.999 kr..

  Få en renere og mere behagelig hjem med iRobot Roomba J9+ Robotstøvsuger! Den kraftfulde og intelligente robotstøvsuger ved automatisk, hvor den skal rengøre først, takket være Dirt Detective. Med Clean Base ekstern støvbeholder kan den tømme sig selv i op til 60 dage, ideel til hjem med kæledyr. Lad Roomba J9+ tage sig af rengøringen, mens du slapper af og nyder et støvfrit hjem!

 • Tilbud iRobot - Roomba s9558+ Robotstøvsuger

  iRobot – Roomba s9558+ Robotstøvsuger

  Original price was: 11.999 kr..Current price is: 7.999 kr..

  Robotstøvsuger fra iRobot – Roomba s9558+ – er designet til at give dig en ren og pæn bolig uden at du skal ofre din tid. Automatisk tømning af støvbeholderen, tilpasser automatisk sugestyrke og et filtreringssystem, som opfanger allergener fra pollen og skimmel, er blot nogle af de funktioner som denne robotstøvsuger har. Den indbyggede PerfectEdge™-teknologi gør det muligt for den at komme dybt ind i hjørnerne og opfange selv det mest gemte støv. Og du slipper ikke kun for støvsugningen – Roomba s9558+ gør det for dig.

 • Tilbud iRobot og gulvmoppe - Roomba Combo J7 Robotstøvsuger

  iRobot og gulvmoppe – Roomba Combo J7 Robotstøvsuger

  Original price was: 6.149 kr..Current price is: 5.894 kr..

  Med iRobot Roomba Combo J7 robotstøvsuger og gulvmoppe slipper du for at skulle investere tid og energi i tung rengøring. Det intelligente system kombinerer præcis PrecisionVision-navigation med en højtydende sugeevne og en integreret gulvmoppe, der holder tæpperne tørre. Du kan kontrollere robotten fra din smartphone med iRobot Home-appen, så den forsigtigt og målrettet navigerer gennem dit hjem og støvsuger og vasker dine gulve, uden du skal bekymre dig. Roomba Combo J7 hjælper dig med at få styr på din rengøring, så du kan fokusere på det, der er vigtigt.

 • Tilbud Kärcher - RCV 3 Robotstøvsuger

  Kärcher – RCV 3 Robotstøvsuger

  Original price was: 2.999 kr..Current price is: 2.599 kr..

  Informative content, and some creativity.

 • Tilbud Kärcher og gulvmoppe - RCV 5 Robotstøvsuger

  Kärcher og gulvmoppe – RCV 5 Robotstøvsuger

  Original price was: 4.499 kr..Current price is: 3.699 kr..

  Kärcher RCV 5 Robotstøvsuger – Professionel rengøring bliver en leg med denne 2-i-1 støvsuger og moppe. Med LiDAR-navigation og kunstig intelligens scanner denne robotstøvsuger fra Kärcher dit rum præcist for at sikre effektiv rengøring. Dual-laser-sensoren og kameraet gør det muligt for robotten at genkende forhindringer og rengøre selvstændigt på hårde gulve og tæpper med kort luv. Køb nu og nyd en renere og mere tidseffektiv hverdag!

 • Tilbud Miele - RX3 Home Vision HD Robotstøvsuger

  Miele – RX3 Home Vision HD Robotstøvsuger

  Original price was: 6.695 kr..Current price is: 5.699 kr..

  Sørger Miele for at RX3 Home Vision HD kommer helt rundt i hjørner og kanter, så støvet også fjernes her. Det systematiske rengøringsmønster sikrer også at støvsugeren ikke glemmer nogle steder. Kan styres med både fjernbetjening og app Du kan bruge den medfølgende fjernbetjening, eller du kan downloade appen Miele Home, som gør det muligt at styre robotstøvsugeren fra din telefon. Derudover kan du overvåge rengøringen og planlægge rengøringer via appen. Med Miele RX3 Home Vision HD får du en robotstøvsuger, der kan hjælpe med at holde dit hjem rent. En robotstøvsuger der med sit 3D-kamera og det systematiske rengøringsmønster sikrer et grundigt resultat. Og en robotstøvsuger der kan køre i op til 120 minutter, fås kun hos Miele.

 • Tilbud Miele - RX3 Robotstøvsuger

  Miele – RX3 Robotstøvsuger

  Original price was: 5.795 kr..Current price is: 3.999 kr..

  Miele RX3 Robotstøvsuger er en effektiv hushjælp, der gør støvsugning lettere end nogensinde. På 60 minutter ad gangen gør den dit gulv rent og er nem at betjene både via fjernbetjening og app. Med Quattro Cleaning Power og 3D-navigation sikres der systematisk rengøring og krummer og nullermænd bliver ikke glemt. RX3 fra Miele er den perfekte hjælp til at holde dit hjem rent.

 • Tilbud Narwal - Gen1 Freo - Hvid Robotstøvsuger

  Narwal – Gen1 Freo – Hvid Robotstøvsuger

  Original price was: 7.499 kr..Current price is: 6.799 kr..

  Narwal – Gen1 Freo – Hvid Robotstøvsuger er en intelligent 2-i-1 støvsuger og gulvmoppe, der gør rengøringen til en leg. Med den avancerede DirtSense teknologi sikrer den en grundig rengøring af dine gulve og tilpasser sig forskellige gulvtyper og tæpper. Med automatisk genopladning og genoptagning samt intelligent navigation er Freo den perfekte løsning til et pletfrit hjem.