Viser 1–16 af 44 resultater

 • Tilbud Dreame Bot L10s Pro Robotstøvsuger

  Dreame Bot L10s Pro Robotstøvsuger

  4.261 kr.

  And of highest quality. The Dreame Bot L10s Pro Robotstøvsuger is the ideal solution for keeping your home clean and neat without the hassle of having to vacuum yourself. Featuring 5300 Pa of powerful suction, double rotating mops, deep carpet cleaning, 3D structured light + LiDAR Navigation, obstacle avoidance, and voice control (Alexa, Google Assistant, Siri (only with the Dreamehome app), the mop lifts up to easily clean carpets for a thorough clean every time. Its intelligent navigation system covers every corner of your home, and the robot can be easily controlled via the Dreamehome app. With its modern and sleek design, the Dreame Bot L10s Pro Robotstøvsuger is an efficient and convenient way to keep your home tidier than ever.

 • Tilbud Dreame DreameBot D10s Plus DI2018 Robotstøvsuger

  Dreame D10s Plus DI2018 Robotstøvsuger

  2.999 kr.

  Oplev intelligent og ubesværet gulvrengøring med Dreame D10s Plus DI2018 robotstøvsugeren. Denne AI-drevne robotstøvsuger har præcis LDS-navigation, lang brugstid, app-betjening og auto. tømningsbase til at gøre dit liv lettere. Få rengøringen klaret ved den simple tryk på en knap og oplev den perfekte rengøring i dit hjem.

 • Tilbud Dreame D9 DI2009 Robotstøvsuger

  Dreame D9 Max DI2009 Robotstøvsuger

  1.499 kr.

  Dreame D9 Max DI2009 robotstøvsugeren er en effektiv og smart løsning til rengøring af hjemmet. Den har en brugstid på op til 205 minutter, og den har en to-i-en fejefunktion og moppeevne. Den har også avanceret LDS-LIDAR navigation, tæppeidentifikation og selv-opladning. Gør rengøringen til en leg med denne handy robotstøvsuger.

 • Tilbud Dreame L10s Ultra DI2015 Robotstøvsuger

  Dreame L10s Ultra DI2015 Robotstøvsuger

  4.999 kr.

  Dreame L10s Ultra DI2015 robotstøvsuger er en topklasses enhed, der er udstyret med en smart selvtømningsstation og teknologier som f.eks. dobbelt laser, RGB-kamera og intelligent AI. Det gør din rengøring nemmere end nogensinde før, da det næsten klarer jobbet selv. Den avancerede robotstøvsuger har stor sugeevne og kan manøvrere selv de mest vanskelige områder, så du kan beholde dit hjem rent og ryddeligt.

 • Dreame L20 Ultra DI1026 (hvid) Robotstøvsuger

  8.768 kr.

  Dreame L20 Ultra robotstøvsugeren DI1026 (hvid) er designet med den nyeste teknologi til at gøre rengøringen hurtig og nem. Den er udstyret med avanceret LDS-navigation, sugning på 7000 Pa og en selvtømmende funktion, hvilket giver et fantastisk rent resultat. Dreame L20 Ultra robotstøvsuger er din ultimative følgesvend til at opnå et rent hjem.

 • Tilbud Dreame L20 Ultra DI1026 Robotstøvsuger

  Dreame L20 Ultra DI1026 (sort) Robotstøvsuger

  7.777 kr.

  Dreame L20 Ultra robotstøvsuger DI1026 er det ultimative rengøringsværktøj. Den kombinerer støvsugnings- og moppedesign med avanceret LDS-navigation, sugning på 7000 Pa og selvtømmende funktion for at give dit hjem den bedste rengøring. Det er den perfekte løsning til at holde dit hjem rent og frisk, uanset hvor travlt du har det. Dreame L20 Ultra robotstøvsuger DI1026 er dit hjemme rengøringsmakker.

 • Ecovacs Deebot T20 OMNI DLX23 Robotstøvsuger

  Ecovacs Deebot T20 OMNI DLX23 Robotstøvsuger

  7.394 kr.

  Lad Ecovacs Deebot T20 OMNI DLX23 robotstøvsuger gøre al arbejdet, mens du slapper af. Med en imponerende driftstid på 170 minutter og den nyeste TrueMapping 2.0, TrueDetect 3D og andre teknologier, er robotstøvsugerens kraftfulde design perfekt til at gøre rengøringen nemmere og hurtigere. Detaljer som 25 cm vandtæthed og automatisk vægfølgelse sikrer, at støv og snavs kan fjernes fra alle hjørner. Med Ecovacs Deebot T20 OMNI DLX23 robotstøvsuger har du aldrig behøvet at støvsuge igen.

 • Ecovacs Deebot X1 Plus DEX55 Robotstøvsuger

  Ecovacs Deebot X1 Plus DEX55 Robotstøvsuger

  4.449 kr.

  Den smarte og kraftfulde Ecovacs Deebot X1 Plus DEX55 robotstøvsuger gør det lettere at holde dit hjem rent og ryddeligt. Med avanceret teknologi, støvsuge- og gulvvaskefunktioner og automatisk tømningsstation gør denne robot det muligt at gøre rengøringen hurtigere og nemmere.

 • Ecovacs Deebot X2 OMNI DEX86 Robotstøvsuger

  Ecovacs Deebot X2 OMNI DEX86 Robotstøvsuger

  8.499 kr.

  Den effektive Ecovacs Deebot X2 OMNI DEX86 Robotstøvsuger yder 8000 Pa sugeevne, AIVI 3D 2.0-teknologi, 143 minutters driftstid samt Yiko stemmeassistentstøtte og en OMNI rengøringsstation for lettere støvsugning og mopping. Denne støvsuger har det hele med sin slanke og praktiske design.

 • Tilbud Electrolux - Pure i9.2-4STN Robotstøvsuger

  Electrolux – Pure i9.2-4STN Robotstøvsuger

  3.499 kr.

  Conversational in Danish language, product descriptions, and specifications about the product.

 • Tilbud Electrolux - Pure i9.2-6DGM Robotstøvsuger

  Electrolux – Pure i9.2-6DGM Robotstøvsuger

  4.999 kr.

  Promotion in English language, and Technical in Japanese language. rum, så du kan vælge, hvilke rum der skal støvsuges. Du kan også se, hvordan robotstøvsugeren har gået til værks. Med den intelligente opladning kan den selv finde hjem til opladning, så den er klar til at støvsuge igen, når det passer dig. Nem at tømme og vedligeholde Når det er tid til at tømme den, er der ingen besvær. Du skal blot trække posen ud og tømme den. Og med et enkelt tastetryk kan du minde robotstøvsugeren om at komme ud, når der skal rengøres. Pure i9.2 er nem at vedligeholde. Du kan nemt skifte filter, og med den automatiske rengøring af brusheren går det hurtigt og nemt. Med Electrolux Pure i9.2 Robotstøvsuger kan du nyde rengøringen i dit hjem.

 • Tilbud Elvita CRD4550S - Robotstøvsuger

  Elvita CRD4550S – Robotstøvsuger

  2.750 kr.

  Den diskrete Elvita CRD4550S – Robotstøvsuger gør det nemt at holde hjemmet rent, så du kan fokusere på andre ting. Robotstøvsugeren oplader selv, når det er nødvendigt (efter ca.75 minutters drifttid). Den kan støvsuge både hårde gulve og bløde tæpper, og sørger for et støvsuget hjem, uden at du skal lægge fysisk arbejde i det. Få det reneste hjem i dag – med Elvita CRD4550S – Robotstøvsuger!

 • Tilbud Elvita CRD6550V - Robotstøvsuger

  Elvita CRD6550V – Robotstøvsuger

  3.699 kr.

  Elvita CRD6550V – Robotstøvsuger giver dig den nemmeste og mest effektive løsning på rengøring af dit hjem. Den smarte robotstøvsuger navigerer automatisk rundt i dit hjem og støvsuger alle områder, mens den tager hensyn til møbler og andre objekter. Når rengøringen er færdig, vender støvsugeren automatisk tilbage til støvopsamlingsstationen for at oplade og tømme støvbeholderen. Med denne robotstøvsuger fra Elvita får du et komplet rengøringssystem, der gør rengøringen nemmere end nogensinde før.

 • Tilbud iRobot - Combo J7+ Robotstøvsuger

  iRobot – Combo J7+ Robotstøvsuger

  7.179 kr.

  Med den intuitive iRobot HOME-app styrer du enkelt og intuitivt Roomba Combo J7+ robotstøvsuger. Du kan planlægge et rengøringsprogram, tjekke den nuværende rengøringstatus og tilpasse støvsugeren til dine behov. Roomba Combo J7+ er professionel kvalitet til et overkommeligt pris. Den giver dig automatisk rengøring uden kompromis og sørger for, at dit hjem altid er rene og hygiejnisk.

 • Tilbud iRobot - Roomba Combo i5178 Robotstøvsuger

  iRobot – Roomba Combo i5178 Robotstøvsuger

  3.199 kr.

  Roomba Combo i5 iRobot robotstøvsuger Der skal smøres madpakker, der er børn der skal hentes, og der er også et arbejde, der skal passes. Så hvornår er der egentlig tid til at støvsuge og vaske gulv? Måske er hverdagen travl – eller måske synes du bare, det er drønkedeligt at støvsuge. Heldigvis kan robotstøvsugeren hjælpe….

 • Tilbud iRobot - Roomba Combo i5178+ Robotstøvsuger

  iRobot – Roomba Combo i5178+ Robotstøvsuger

  4.499 kr.

  Med iRobot Roomba Combo i5+ robotstøvsuger får du en smart og brugervenlig støvsuger, der gør rengøringen let og effektiv. Den automatiseres dine rengøringsvaner, støvsuger omhyggeligt hvert hjørne og tømmer selv støvbeholderen. Nu kan du få endnu mere tid til det, du elsker.