Roborock S7 MaxV Anmeldelse

Roborock S7 MaxV

Roborock er et kendt brand inden for robotstøvsugere, der er produceret af Xiaomi. Roborock er en af mange intelligente Xiaomi-robotstøvsugere, så det er et stort navn, hvilket er en garanti for en suveræn rengøringsoplevelse. Roborock S7 MaxV-serien består af tre varianter:

 • Roborock S7 MaxV
 • Roborock S7 MaxV Plus
 • Roborock S7 MaxV Ultra

Ser man på forskellene på S7 MaxV, S7 MaxV Plus og S7 MaxV Ultra, så har de alle tre de samme egenskaber og funktioner og tilbyder den samme effektive rengøringsoplevelse. Forskellen ligger i de medfølgende dockingstationer med automatisk opladning, tømning og rengøring. Her er en opgradering til enten S7 MaxV Plus eller S7 MaxV Ultra rigtig godt givet ud, da man kun får en opladningsdock med til S7 MaxV.

Roborock S7 MaxV Plus har en tømmestation, der tømmer støvbeholderen automatisk. S7 MaxV Ultra har en mere avanceret tømmestation, der ikke kun tømmer støvbeholderen automatisk, men også tømmer beskidt vand fra den indbyggede moppe, rengør moppen og genfylder moppen med rent vand.

5 grunde til at vælge Roborock S7 MaxV-serien

 • Imponerende sugekraft giver suveræn støvsugning
 • 3D-kortlægning og ruteplanlægning
 • Kombineret støvsugning og gulvvask
 • Automatisk oplade- og tømmestation
 • Fuld kontrol over S7 MaxV via app

Funktionalitet: Roborock S7 MaxV

MaxVMaxV PlusMaxV Ultra
+++
3D-kortlægning (beregner optimal rute)+++
Lasernavigation+++
Registrering af tæpper+++
Registrering af objekter+++
Støvsugning og gulvvask+++
Støjsvag drift+++
Dockingstation+++
App+++
Stemmestyring (Smart Home-kompatibel)+++
Automatisk opladning+++
Automatisk tømning af støvbeholder++
Automatisk opfyldning af tank+
Automatisk rengøring af moppe+

Roborock S7 MaxV Priser

Europæiske butikker

DELL PKCG9 Speichermodul 8 GB 1 x 8 GB DDR3L 1600 MHz ECC (PKCG9)
Robot aspirador roborock s7 maxv 6970995784596 s7812387 roborock
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV+ Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 MaxV Ultra priser

Europæiske butikker

Roborock Saugroboter S7 MaxV Ultra Saugroboter Schwarz
Robot Aspirador Roborock S7 MaxV Ultra con base de carga
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

3D-kortlægning og lasernavigation

Roborock S7 MaxV har indbygget 3D-kortlægning og lasernavigationsteknologi, der gør det muligt for robotstøvsugeren at kortlægge boligen og navigere nemt og uden problemer. S7 MaxV registrerer rum og genstande, hvorefter den danner og gemmer kort, som du kan se i din app. Derudover registrerer S7 MaxV også særlige objekter, som angives på kortet (eller fotograferes), så du kan tjekke dem senere.

Imponerende sugekraft

Sugeevnen betyder meget for enhver robotstøvsuger. Lav sugekraft kan betyde, at man får en ringere støvsugning. Heldigvis er S7 MaxV imponerende kraftfuld, da den har en sugeevne på hele 5100 Pa. Det er en gevaldig forbedring i forhold andre tidligere modeller (f.eks. i forhold til 2500 Pa i Roborock S6 MaxV). Og så kan du også vælge forskellige sugekraft-tilstande, hvor Max+ lader S7 MaxV folde sig helt ud.

Smart registrering af tæpper og objekter

S7 MaxV er smart på mange måder. Også når det kommer til at køre uden om forhindringer, så rengøringen ikke stopper af den ene eller anden grund. Med ReactiveAI 2.0 og 3D-scanning registrerer, genkender og undviger S7 MaxV objekter og forhindringer helt automatisk. Også i mørke. Dette gælder også støvsugning på tæpper, som S7 MaxV uden problemer genkender – og samtidig deaktiverer sin moppe.

Støvsugning og gulvvask

Med støvsugning når man langt, når man ønsker sig et rent hjem. Men kombinationen af støvsugning og gulvvask er bare endnu bedre. Og i S7 MaxV får du begge dele. Roborock S7 MaxV giver dig nemlig effektiv støvsugning kombineret med vask af gulvet fra den integrerede moppe.

”Du får en optimal rengøring pga. forbedret sugekraft og støvsuge-/moppefunktion”

Automatisk tilpasning til hvert rum

Roborock S7 MaxV støvsuger ikke ensartet i alle rum, men tilpasser automatisk sugekraften til hver enkelt rum. Alle rum har nemlig ikke behov for samme grad af støvsugning og gulvvask, og det er S7 MaxV intelligent nok til at håndtere – bl.a. ved at genkende møbler og dermed, hvilket rum den er i.

En app giver dig større udbytte

Til Roborock S7 MaxV er der naturligvis en app, som gør det nemt og enkelt at få mere glæde af din robotstøvsuger. Via din app kan du indstille, følge og betjene S7 MaxV-robotstøvsugeren, hvilket er en meget smart mulighed. I appen kan du bl.a. lave eller ændre rengøringsrutiner, justere sugekraft-tilstanden, styre robotstøvsugeren manuelt og meget mere.

Betjen din S7 MaxV med stemmen

Smart Home-teknologien er over os. Og derfor kan Roborock S7 MaxV naturligvis også stemmestyres. Via integreret kamera og mikrofon kan du både tale til andre i nærheden af robotstøvsugeren eller betjene den, så den f.eks. starter eller stopper sin aktuelle rengøringsrutine. Det er praktisk og smart.

Dockingstation med automatisk opladning

Den medfølgende dockingstation fungerer selvfølgelig som ladestation. Her kan din S7 MaxV blive opladt helt automatisk – og fortsætte rengøringen, hvis denne blev stoppet midlertidigt af lavt strømniveau. S7 MaxV kører nemlig automatisk tilbage til ladestationen, når batteriet nærmer sig et kritisk niveau. Så undgår du også at finde din S7 MaxV et sted i dit hjem, hvor den er løbet tør for strøm.

FORDELE VED S7 MAXV

 • Imponerende sugekraft ift. tidligere modeller
 • Kombineret støvsugning og gulvvask
 • Intelligent objektregistrering, kortlægning og ruteplanlægning
 • Dockingstation med automatisk opladning

ULEMPER VED S7 MAXV

 • Automatisk tømmestation medfølger ikke som standard

Roborock S7 MaxV Priser

Europæiske butikker

DELL PKCG9 Speichermodul 8 GB 1 x 8 GB DDR3L 1600 MHz ECC (PKCG9)
Robot aspirador roborock s7 maxv 6970995784596 s7812387 roborock
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Plus

Auto-tømmestation er en skøn opgradering

I forhold til S7 MaxV, hvor der kun er en opladningsstation, så får du med Roborock S7 MaxV Plus en kombineret oplade- og støvtømmestation. Den smarte auto-tømmestation er meget praktisk, da du slipper for at tømme støvbeholderen i din S7 MaxV Plus – det klares nemlig helt automatisk. For der bruges trods alt tid og energi efter hver rengøring, når du skal tømme robotstøvsugerens integrerede støvbeholder.

Støvposen i auto-tømmestationen har en kapacitet på hele tre liter og lukkes automatisk til, når den fjernes. Som en sikkerhedsfeature kan S7 MaxV Plus-robotstøvsugeren ikke tømmes for støv, hvis støvposen er fjernet, men ikke er blevet erstattet af en ny.

”Den automatiske støvtømningsstation til S7 MaxV er meget praktisk”

FORDELE VED S7 MAXV PLUS

 • Slip for selv at tømme støvbeholderen efter hver rengøring
 • Automatisk tømning og opladning kombineres 

Roborock S7 MaxV+ Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 MaxV Ultra

Optimal tømning og vedligeholdelse

Med Roborock S7 MaxV Ultra får du den optimale løsning til din robotstøvsuger. S7 MaxV Ultra er nemlig den ultimative opgradering, da du får en dockingstation, der kombinerer tømning af støvbeholderen, selv-rengøring af robotstøvsugerens moppe samt genopfyldning af vandtanken med rent vand. Og det hele sker helt automatisk. Derudover sker opladningen af S7 MaxV Ultra 30 % hurtigere sammenlignet med tidligere Roborock-dockingstationer.

Dockingstationen til S7 MaxV Ultra er utrolig praktisk og smart, da der stort set ikke kræves nogen menneskelig indgriben. Bortset fra du en sjælden gang imellem skal tømme dockingstationens støvbeholder eller genopfylde vandtanken.

”Automatisk støvtømning, mopperengøring og vandopfyldning er meget smart”

FORDELE VED S7 MAXV ULTRA

 • Automatisk støvtømning, mopperengøring og vandopfyldning 
 • Spar tid på tømning, rengøring og genopfyldning 
 • Optimerer vedligeholdelsen af din robotstøvsuger

Roborock S7 MaxV Ultra

Europæiske butikker

Roborock Saugroboter S7 MaxV Ultra Saugroboter Schwarz
Robot Aspirador Roborock S7 MaxV Ultra con base de carga
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

Specifikationsliste: Roborock S7 MaxV

Støjværdi (dBA )67 (Normal)
Arbejdstid (minutter)180
Kapacitet i skraldespanden (ml)400
Reservoirkapacitet (ml)200
Sugeevne (Pa)5100
Egnet areal (m2)300

FAQ: Roborock S7 MaxV

 • Kan man justere S7 MaxV’s sugekraft?
  • Ja, det kan du. Dette kan gøres nemt og enkelt via din app. Bl.a. ved at vælge mellem forskellige sugekraft-tilstande, som Balanced og Turbo. S7 MaxV kan også selv registrere overflader og rum og tilpasse sugekraften til det konkrete rengøringsbehov.
 • Kan S7 MaxV støvsuge i mørke?
  • Ja, S7 MaxV har ReactiveAI 2.0 og 3D-scanning, som gør det muligt for robotstøvsugerne at registrere objekter og navigere derefter – også i mørke.
 • Kan S7 MaxV rengøre effektivt i hjem med kæledyr?
  • Ja, S7 MaxV er ideel til hjem med kæledyr. S7 MaxV-robotstøvsugerne har forbedret sugekraft og kan tilpasse sin sugestyrke afhængig af rum, overflade og rengøringsbehov. Derudover er S7 MaxV en kombineret støvsuge- og vaskerobot, hvilket giver en endnu mere grundige rengøring.

Roborock S7 MaxV – Hvilken bør jeg vælge?

Der hersker ingen tvivl om, at Roborock S7 MaxV fra Xiaomi er en utrolig smart og effektiv robotstøvsuger. Derfor er den også et rigtig godt valg, hvis du er på jagt efter et godt robotstøvsuger-tilbud. Når det så er sagt, skal du selvfølgelig træffe et valg mellem de tre varianter: S7 MaxV, S7 MaxV Plus og S7 MaxV Ultra.

Alle varianter har de samme egenskaber og tilbyder den samme effektive rengøringsoplevelse. Forskellen ses i de medfølgende dockingstationer, hvor du kun får en dock med automatisk opladning, når du køber S7 MaxV. En opgradering til S7 MaxV Plus sikrer dig derimod en kombineret lade- og tømmestation, så opladning og tømning af støv i robotstøvsugere klares automatisk. 

Vælger du S7 MaxV Ultra får du den ultimative løsning. Her medfølger en dockingstation, der kombinerer opladning (30 % hurtigere), tømning af støvpose, rengøring af moppe samt genopfyldning af rent vand i den integrerede vandtank. Og det hele klares automatisk, hvilket er utrolig smart, praktisk og nemt.

Roborock S7 MaxV Priser

Europæiske butikker

DELL PKCG9 Speichermodul 8 GB 1 x 8 GB DDR3L 1600 MHz ECC (PKCG9)
Robot aspirador roborock s7 maxv 6970995784596 s7812387 roborock
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV+ Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 MaxV Ultra priser

Europæiske butikker

Roborock Saugroboter S7 MaxV Ultra Saugroboter Schwarz
Robot Aspirador Roborock S7 MaxV Ultra con base de carga
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

Relaterede artikler