Xiaomi Roborock S7 & S7+ pengene værd?

Tech-brandet Xiaomi er kendte verden over for deres innovative robotstøvsugere, og deres sidste skud på stammen, Roborock S7 og opgraderingen S7+ er ingen undtagelse 

Xiaomi Roborock S7 er storebroren til forgængeren Roborock S6 – men er den så meget bedre, at den er pengene værd?

Det er det, vi skal se nærmere på her, hvor du får svar på spørgsmål som:

  • Hvilke nye features har Roborock S7 robotstøvsugeren?
  • Hvad er de største forskelle på Roborock S7 og Roborock S6 robotstøvsugeren?
  • Hvad koster Roborock S7?
  • Hvilke nyheder er der med Roborock S7+ (S7 Plus)?

Hæng på og find ud af, om Roborock S7 måske skal være din nye smarte rengøringsassistent i hjemmet. 

BONUS: Vi kommer også ind på den nye tilføjelse – Roborock S7+. Er det Xiaomi Roborock S7+, du specifikt er på udkig efter? Hæng på eller rul ned på siden her – vi dykker nemlig også ned i den nyeste tilføjelse til en af de mest populære modeller, når de kommer til robotstøvsugere.

Bestil Roborock S7 her:

Nordiske butikker

Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
* Priser ex levering.

Bestil Roborock S7+ her:

Europæiske butikker

ROB Xiaomi Roborock S7+ White *NEW*
* Priser ex levering.

Hvilke nye features har Roborock S7 robotstøvsugeren?

Roborock S7 indeholder en hel del forbedringer i forhold til de tidligere modeller – nogle kommer du til at mærke tydeligt, og andre er måske mere diskrete, fordi de handler om indmad og effektivitet. 

Men selvom det måske ikke er ændringer og tilføjelser, du kan spotte med det blotte øje, er vi sikre på, at du kan mærke forskellen, når det lille vidunder triller lydløst hen over dit gulv. 

Listen over forbedringer er lang, og herunder har vi udvalgt dem, der gør den største forskel. 

Xiaomi Roborock S7 har forbedret batteritid og ydeevne

Xiaomi Roborock S7 har fået en overhaling, når det kommer til batteritid og ydeevne. 

Den nye S7 kan køre op til 3 timer på et fuldt batteri, og det betyder, at den kan klare 250 m2 i ét stræk. Det betyder altså mere effektiv rengøring, før den kører sig selv i ladestation. 

Når Roborock S7 kan mærke, det er ved at være tid til at lade op, køre den selv hjem til sin ladestation og lader op. Roborock lader desuden ikke nødvendigvis 100% op. Hvis den er stoppet midt i en rengøring, lader den op, til den kan klare resten. På den måde får du den mest effektive rengøring. Alt sammen uden, du behøver at tage stilling til noget som helst.

Optimeret vaskesystem, der tager selv genstridige pletter

Den helt store forskel (og fordel) ved Roborock S7 er uden tvivl det forbedrede vaskesystem (også kaldet moppesystem), der kan gøre en kæmpe forskel for din brugeroplevelse. 

Vaskesystemet er blevet forbedret ved hjælp af Sonic Mopping, der betyder, at moppesystemet på Roborock S7 vibrerer 3.000 gange i minuttet, når den skrubber dit gulv. 

Det betyder, at den kan klare selv genstridige pletter på gulvet, så du slipper for selv at vaske efter, når den har kørt. 

Har du gulvtæppe flere steder derhjemme? Intet problem. S7 er udstyret med en sensor specielt dedikeret til at opfange forskellige overflader. Støder den ind i et gulvtæppe, mens den mopper gulvet, hæver den selv skrubberen, så du ikke får et vådt gulvtæppe. 

Derudover har Roborock S7 en optimeret sugeeffektivitet, der er hele 25% bedre end sin forgænger. 

LiDAR-sensor til måling, registrering og nye ruter

Hvor Roborock S6 var udstyret med kameraer til at navigere og måle med, er de helt fjernet fra Roborock S7 robotstøvsugeren. 

I stedet er den udstyret med smarte og innovative LiDAR-sensorer, der måler og registrerer dine rum præcist og effektivt – hvad end det er dig eller Roborock S7 selv, der lægger ruten. 

LiDAR-sensor giver dig smart og præcis rumregistrering og zone-baseret støvsugning og rengøring. Og det bedste af det hele? Du behøver ikke selv at lave ruter til din robotstøvsuger – den klarer Roborock S7 såvel som Roborock S7+ helt selv. Den smarte teknologi sikrer nemlig, at den selv planlægger den smarteste rute for den mest effektive rengøring, så den styrer sikkert uden om møbler og andre objekter. 

Flytter du rundt i stuen, eller har du fået et nyt møbel? Intet problem – du behøver slet ikke at tænke på det. Roborock S7 lægger selv en ny smart rute. 

Roborock kalder det en “adaptiv ruteplanlægning” – uanset hvad det hedder, er vi vilde med det. 

Designet på Roborock S7 er stadig enkelt og stilrent

I forhold til designet er det ikke sket det helt store – men hvorfor fikse noget, der allerede virker?

Designet på Xiaomi Roborock S7 er enkelt og stilrent, så robotstøvsugeren kan køre lydløst og diskret rundt i dit hjem. 

Robotstøvsugeren fås i 2 forskellige farver: Sort og hvid – to farver, du sjældent er gået galt i byen med. 

Hvad er de største forskelle på Roborock S7 og Roborock S6 robotstøvsugeren?

Der er en del ændringer ved Roborock S7 – nogle kommer du garanteret til at lægge mærke til, og andre er mere diskrete, fordi det handler om, hvordan den klarer de forskellige opgaver. 

Skulle vi slå ned på de største forskelle, er det dog værd at fremhæve:

  • Det forbedrede vaskesystem, der gør, at Roborock S7 robotstøvsugeren klarer flere pletter – og den gør det bedre. 
  • Længere batteritid – S7 klarer op til 250 m2 på bare én opladning. 
  • LiDAR-teknologi fremfor kameraer, der giver dig flere indstillingsmuligheder (og ja, du kan selvfølgelig styre det hele fra din telefon via appen, der er udviklet dertil).
  • Sugeevnen er optimeret med 25% i den nye model. 
  • Roborock S7 er blevet bedre til at spotte udfordringer og justere sin rute herefter. 

Der er altså en del forbedringer med Roborock S7 – men det, du kommer til at mærke størst forskel på i hjemmet, er med garanti den forbedrede batterilevetid og det, at den faktisk kan klare pletter med sin innovative vaskefunktion. 

Og så er der en anden kæmpestor fordel ved Roborock S7, hvis du spørger os:

Xiaomi Roborock S7 kan købes med og uden automatisk tømning – yes, du læste rigtigt. Robotstøvsugeren er den samme, men køber du den version, der har selvtømmer, hedder den blot Roborock S7+.

Hvad den selvtømmende funktion helt præcis går ud på, dykker vi ned i lige under anmeldelserne her.

Bestil Roborock S6 her:

Europæiske butikker

Roborock S6 Pure Robot Aspirador Negro
* Priser ex levering.

Bestil Roborock S7 her:

Nordiske butikker

Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
* Priser ex levering.

Bestil Roborock S7+ her:

Europæiske butikker

ROB Xiaomi Roborock S7+ White *NEW*
* Priser ex levering.

Anmeldelser af Roborock S7 (Engelsk)

Anmeldelser af Roborock S7+ (Engelsk)

Roborock S7 eller Roborock S7+? Her er vores vurdering

Er du faldet over den nyeste model, Roborock S7+? Og har du undret dig over, hvad forskellen ved tilføjelsen af et plus egentlig er?

Der er én forskel – den er bare ret stor

Vi kan lynhurtigt opklare, hvad forskellen er på Roborock S7 og Roborock S7+. 

Der er ingen forskel på selve robotstøvsugeren – de er bygget fuldstændig ens. Det er tilbehøret, der gør hele forskellen her. 

Roborock S7+ kommer nemlig med Auto-Empty Dock – nærmere bestemt en automatisk støvopsamler. Det er en station, der medfølger, hvor robotstøvsugeren selv kører hen for at blive tømt, når der er brug for det. Støvet tømmes simpelthen helt af sig selv, når der er brug for det. Og det er altså uden, du skal røre en finger. 

Endnu færre bekymringer med Roborock S7+

På den måde slipper du for at huske dig selv på at tømme for støv, og du skal derfor først tage stilling til det, når du faktisk bliver bedt om det. Og når det så er tid til at tømme, er det nemt og renligt – uden besvær og risiko for støveksplosion. 

Kan du nøjes med at tilkøbe Auto-Empty docken?

Det korte svar er ja – du behøver ikke at købe endnu en Roborock S7, hvis du allerede har en derhjemme. 

Du skal dog være opmærksom på, at Auto-Empty dock kun fungerer med Roborock S7 – har du en tidligere model, fx S6, taler de to altså ikke sammen, og så er det penge ud ad vinduet. 

Hvad koster Roborock S7?

Der er ingen tvivl om, at Roborock S7 er blandt robotstøvsugernes Ferrari – men i forhold til hvad den kan, er prisen langt fra skræmmende. 

Prisen på Xiaomi Roborock S7 ligger på cirka 649 dollars, og det betyder, at den kommer til at koste lige omkring de 4.000 kroner i Danmark. 

Når det er sagt, forsøger vi altid at finde de bedste priser til dig her på siden – på den måde misser du ikke et tilbud eller en god handel. 

Opsummering: Er Xiaomi Roborock S7 pengene værd? Her er vores konklusion

Og nu til det helt store spørgsmål: Er Xiaomi Roborock S7 pengene værd?

Det kommer i sidste ende an på dine behov. Men hvis du er på udkig efter en pålidelig robotstøvsuger, der klarer den daglige rengøring til UG – og som samtidig kan spare dig for at vaske gulv, er vi tilbøjelige til at sige: Ja, den er pengene værd. 

Og det er vi langt fra alene om – Roborock S7 og S7+ høster mange roser og toppoint over hele linjen i stort set alle anmeldelser. Skal du have en af de bedste robotstøvsugere på markedet, er Roborock S7 og Roborock S7+ et par solide bud. Og sammenlignet du med modeller, der kan det samme, er prisen også et kæmpe plus.

Roborock S7 priser

Nordiske butikker

Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
* Priser ex levering.

Roborock S7+ priser

Europæiske butikker

ROB Xiaomi Roborock S7+ White *NEW*
* Priser ex levering.

Relaterede artikler