Neatsvor X520 Robotstøvsuger

Revolutionér rengøringen med Neatsvor X520 Robotstøvsuger. Denne innovative støvsuger har 5200 mAh LG-batteri, så du kan støvsuge dit hjem helt op til 180 minutter. Den har en 6000 PA sugestyrke, der effektivt fjerner hundehår og andre støvpartikler. Og med Google Home-kompatibilitet og automatisk opladning kan du nemt styre støvsugeren med stemmekommandoer. Vi står 100 % inde for Neatsvor X520 Robotstøvsuger, og den er på lager til umiddelbar levering. Prøv den i dag og opdag effektiv og professionel rengøring.

Neatsvor Rabatkode – Spar 15% med: EM15

Neatsvor X520 robotstøvsuger
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Neatsvor
EAN: 7090059750110
Varenummer (SKU): 10971000193439848 Kategori:

Neatsvor X520 Robotstøvsuger beskrivelse

Robotstøvsugeren Neatsvor X520 er den perfekte løsning til at holde dit hjem rent og pænt! Den har en kraftfuld motor, der gør det muligt for den at suge alt fra hår, støv, sand og partikler. Og med dens indbyggede beholder er det nemt at tømme støvsugeren. Derudover er der en moppe, der giver mulighed for gulvvask.

Denne robotstøvsuger kan nemt styres direkte fra din smartphone eller via Google Home. Når den først er koblet op til WiFi, kan du indstille timer, justere vandmængden, sugestyrken og vælge forskellige kørestile. Og med appen kan du nemt følge med i robotstøvsugerens position og status på et kort.

Neatsvor X520 har en automatisk opladningsfunktion, der betyder, at robotten vil lade op, når den løber tør for strøm, så du slipper for at skulle sætte den til opladning. Og med muligheden for at starte rengøringen, selvom du ikke er hjemme, kan du være sikker på, at dit hjem altid vil være rent og pænt.

Giv dig selv mere tid til det, du bedst kan lide, og lad Neatsvor X520 klare rengøringen for dig! Robotstøvsugeren fra Neatsvor er super let at bruge, og med dens imponerende sugestyrke på 6000 PA, kan den nemt fjerne hår, støv og bakterier.

Neatsvor X520 giver også mulighed for at kombinere vask og støvsugning, så du kan få den bedste rengøring. Og med dens evne til at automatisk køre til opladning, når den næsten er løbet tør for strøm, kan du ende med at spare 10 timer om ugen på rengøring.

Invester i Neatsvor X520 robotstøvsugeren i dag og oplev, hvor let den kan hjælpe dig med at holde dit hjem rent og pænt!

Neatsvor X520 – Dansk brugermanual.pdf

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Neatsvor´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Søger du en god robot, der gør hverdagen mindre besværlig? Så er det muligvis Neatsvor X520 Robotstøvsuger, du skal have fat i. Her får du en effektiv robot til hjemmet, der fikser hverdagens opgaver godt, så du slipper for at bruge kræfter på det selv.

Neatsvor X520 Robotstøvsuger er designet af Neatsvor, der er eksperter i at udvikle robotter til hjemmet, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der matcher dine ønsker.

Robotter til boligen, der gør hverdagen nemmere

Med Neatsvor X520 Robotstøvsuger kan du få mere tid i dagligdagen, fordi du får en automatisk løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Neatsvor X520 Robotstøvsuger:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan bruge på andre vigtigere opgaver.
  2. Du får et gennemtestet produkt i høj kvalitet med en høj ydeevne, så du kan stole på, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at lave det fysiske arbejde, og kan i stedet overlade opgaven til Neatsvor X520 Robotstøvsuger.

Er det på tide, at du får investeret i en effektiv Neatsvor Robotstøvsuger, der kan assistere dig med at ordne nogle af hverdagens mange opgaver? I så fald er Neatsvor X520 Robotstøvsuger er godt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare husets opgaver.

Køb din robot i dag – få lynhurtig fragt

Hos Robotguide knokler vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de produkter, du har brug for.

Derfor har vi udvalgt de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du ubesværet og hurtigt kan spotte den rigtige model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at spotte det, du leder efter – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

7090059750110