Neatsvor X500 Robotstøvsuger

Neatsvor X500 Robotstøvsuger er den perfekte måde at holde gulvet rent på. Med en sugestyrke på 3000 PA, et 2500 mAh batteri og en batteritid på mellem 90-120 minutter, kan du nemt få rent i ethvert rum. Neatsvor X500 er kompatibel med Google Home-appen og lader automatisk op, når den er tom for strøm. Vi lover 100 % tilfredshed eller din penge tilbage, så du kan være sikker på at få den bedste robotstøvsuger. Bestil din Neatsvor X500 Robotstøvsuger i dag og modtag den inden for 1-3 hverdage.

Neatsvor Rabatkode – Spar 15% med: EM15
Black Friday Rabatkoder: “Blackfriday” og “Cybermonday”

DKK kr. 2.490,00
Neatsvor X500 robotstøvsuger
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NeatsvorEAN: 7090059750127 Varenummer (SKU): 10971000193433379 Kategorier: ,

Neatsvor X500 Robotstøvsuger beskrivelse

Neatsvor X500 er den perfekte robotstøvsuger til dig, der ønsker en nem og effektiv løsning til rengøring af dit hjem. Den kraftfulde motor kan håndtere alt fra hundehår til stålkugler, og du kan nemt styre robotten fra en app, som er kompatibel med Google Home.

Med Neatsvor X500 behøver du ikke bekymre dig om at tømme den ofte, da den har en nem skuffe til tømning. Når robotten løber tør for strøm, kører den automatisk tilbage til ladestationen og er klar til at fortsætte med rengøringen.

Appen holder dig opdateret på, hvor robotstøvsugeren befinder sig, og hvor meget der mangler for at være færdig. Der medfølger også en fjernbetjening, hvis du foretrækker en enkel løsning.

Neatsvor X500 har en indbygget vandbeholder og moppe til gulvvask, så du kan skifte mellem støvsugning og gulvvask, alt efter hvad dit hjem har brug for.

Med en sugestyrke på 3000 PA kan Neatsvor X500 fjerne både hår, støv og bakterier, så du kan føle dig tryg ved, at dit hjem er rent og sundt.

Spar tid og få mere tid til de ting, som du godt kan lide at gøre! Neatsvor X500 gør det hele for dig, og du kan nemt og hurtigt holde dit hjem rent og pænt ved hjælp af fjernbetjeningen eller appen.

Slip for besværet med rengøring og lad Neatsvor X500 tage sig af det hele for dig!

Neatsvor X500 – Dansk brugermanual.pdf

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Neatsvor´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Søger du en effektiv robot, der gør livet mindre besværlig? Så er det måske Neatsvor X500 Robotstøvsuger, du skal have fingrene i. Her får du en effektiv robot til hjemmet, der klarer hverdagens opgaver hurtigt, så du slipper for at bruge energi på det selv.

Neatsvor X500 Robotstøvsuger er designet af Neatsvor, der er specialister i at udvikle robotter til boligen, som gør det mindre besværligt for dig. Det betyder, at du får en virksom robot, der lever op til dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør hverdagen nemmere

Med Neatsvor X500 Robotstøvsuger kan du få mere tid i dagligdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Neatsvor X500 Robotstøvsuger:

  1. Du sparer dyrebar tid i dagligdagen, som du kan bruge på andre sjovere ting.
  2. Du får et veldesignet produkt i god kvalitet med en høj ydeevne, så du kan stole på, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at udføre det fysiske arbejde, og kan i stedet overlade opgaven til Neatsvor X500 Robotstøvsuger.

Er det på tide, at du får investeret i en effektiv Neatsvor Robotstøvsuger, der kan hjælpe dig med at klare nogle af boligens mange opgaver? I så fald er Neatsvor X500 Robotstøvsuger er solidt bud – her får du en velproduceret og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare husets opgaver.

Køb din robot i dag – få tjep fragt

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde præcis de robotter, du har brug for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og bekvemt kan vælge den perfekte model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det bekvemt for dig at vælge det, du leder efter – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

7090059750127