BWT Trådløs poolrobot BC200+

Slut med de irriterende ledninger! Med BWT BC200+ trådløse poolrobot får du en effektiv og problemfri rengøring af bassiner op til 45 m². Roboten er udstyret med et justerbart forhjul, der gør det muligt at tilpasse rengøringsmønsteret til dit bassin. Roboten har et genopladeligt batteri, der giver dig mulighed for drift i hele 90 minutter. Nyd en grundig rengøring af bassinet uden at skulle tænke på udskiftning af batterier. Med BWT BC200+ får du en professionel rengøring af bassinet hver gang.

BWT Trådløs poolrobot BC200+
4.5
BWT BC200+ genopladelig poolstøvsuger, 45m³
BWT BC200+ oplad. trådløs poolrobot fjerner skidt og poolsnavs
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BWT
EAN: 9010455007814
Varenummer (SKU): 5372801302704886 Kategori:

Leder du efter en god robot, der gør livet mindre besværlig? Så er det måske BWT Trådløs poolrobot BC200+, du skal have fat i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der fikser boligens opgaver hurtigt, så du slipper for at bruge kræfter på det selv.

BWT Trådløs poolrobot BC200+ er udviklet af BWT, der er eksperter i at designe robotter til boligen, som gør det mindre besværligt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der matcher dine ønsker.

Robotter til boligen, der gør livet nemmere

Med BWT Trådløs poolrobot BC200+ kan du få mere tid i dagligdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer opgaverne for dig.

3 fordele ved BWT Trådløs poolrobot BC200+:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan udnytte på andre sjovere opgaver.
  2. Du får et veldesignet produkt i god kvalitet med en høj ydeevne, så du kan stole på, opgaven bliver godt udført.
  3. Du slipper for at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til BWT Trådløs poolrobot BC200+.

Er det opover, at du får investeret i en effektiv BWT Poolrobotter, der kan hjælpe dig med at klare nogle af hverdagens mange gøremål? I så fald er BWT Trådløs poolrobot BC200+ er godt bud – her får du en velproduceret og effektiv robot, der er specialdesignet til at klare husets opgaver.

Køb din robot i dag – få lynhurtig fragt

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være overskueligt at finde præcis de robotter, du har brug for.

Derfor har vi udvalgt de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og hurtigt kan spotte den perfekte model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at spotte det, du leder efter – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

Brand

BWT

EAN

9010455007814