BWT Trådløs poolrobot BC100+

BC100+ er en trådløs poolrobot fra BWT. Den rengører effektivt bunden af bassiner op til 20 m². Med et justerbart forhjul sørger den for optimal rengøring. Det genopladelige batteri giver mulighed for drift i op til 45 min. Med BC100+ får du den perfekte løsning til rengøring af din pool. Nyd et rent og friskt bassin uden at skulle kæmpe med at slæbe ledninger.

BWT Trådløs poolrobot BC100+
4.5
BWT BC100+ genopladelig poolstøvsuger, 20 m²
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BWT
EAN: 9010455010180
Varenummer (SKU): 5372801302704913 Kategori:

Leder du efter en god robot, der gør livet lettere? Så er det måske BWT Trådløs poolrobot BC100+, du skal have fingrene i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der fikser hverdagens opgaver hurtigt, så du slipper for at bruge energi på det selv.

BWT Trådløs poolrobot BC100+ er udviklet af BWT, der er specialister i at designe robotter til boligen, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der lever op til dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør hverdagen lettere

Med BWT Trådløs poolrobot BC100+ kan du spare tid i hverdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved BWT Trådløs poolrobot BC100+:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan udnytte på andre sjovere opgaver.
  2. Du får et gennemtestet produkt i god kvalitet med en høj effektivitet, så du kan regne med, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til BWT Trådløs poolrobot BC100+.

Er det opover, at du får købt en effektiv BWT Poolrobotter, der kan hjælpe dig med at ordne nogle af hverdagens mange opgaver? I så fald er BWT Trådløs poolrobot BC100+ er solidt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare hverdagens opgaver.

Køb din robot i dag – få tjep levering

Hos Robotguide knokler vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde præcis de produkter, du har behov for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og bekvemt kan vælge den perfekte model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det bekvemt for dig at vælge det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

Brand

BWT

EAN

9010455010180