BWT Poolrobot Cosmy 150

Udskiftning af filterpatronen efter behov – Medfølgende fjernbetjening for optimal fleksibilitet – Ideel til pools på op til 10 m. i længden – Kraftfuld sugestyrke og effektiv rengøring – Automatisk returnering til opladningsstationen – Langvarig batterilevetid – Endnu flere funktioner med den nyeste teknologi. Denne prisvindende BWT Poolrobot Cosmy 150 er den perfekte poolrobot til at holde din pool ren og grøn hele sommeren. Den kraftfulde sugestyrke og effektive rengøring hjælper med at holde din pool fri for skidt og alger, mens den automatiske returnering til opladningsstationen giver en langvarig batterilevetid. Og med den nyeste teknologi får du endnu flere funktioner til at gøre rengøringen lettere og mere effektiv.

BWT Poolrobot Cosmy 150
4.5
BWT Cosmy 150 poolstøvsuger
BWT poolrobot Cosmy 150. Ultralet til rens. bund, sider, trappe
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BWT
EAN: 7290114808712
Varenummer (SKU): 5372801302704848 Kategori:

Søger du en effektiv robot, der gør hverdagen mindre besværlig? Så er det muligvis BWT Poolrobot Cosmy 150, du skal have fat i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der klarer boligens opgaver godt, så du slipper for at bruge kræfter på det selv.

BWT Poolrobot Cosmy 150 er designet af BWT, der er specialister i at udvikle robotter til hjemmet, som gør det mindre besværligt for dig. Det betyder, at du får en virksom robot, der matcher dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør hverdagen lettere

Med BWT Poolrobot Cosmy 150 kan du spare tid i hverdagen, fordi du får en automatisk løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved BWT Poolrobot Cosmy 150:

  1. Du sparer dyrebar tid i dagligdagen, som du kan bruge på andre vigtigere ting.
  2. Du får et veldesignet produkt i høj kvalitet med en høj effektivitet, så du kan stole på, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at udføre det fysiske arbejde, og kan i stedet overlade opgaven til BWT Poolrobot Cosmy 150.

Er det på tide, at du får købt en effektiv BWT Poolrobotter, der kan assistere dig med at ordne nogle af boligens mange opgaver? I så fald er BWT Poolrobot Cosmy 150 er godt bud – her får du en velproduceret og effektiv robot, der er specialdesignet til at klare hverdagens opgaver.

Bestil din robot i dag – få tjep levering

Hos Robotguide knokler vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de produkter, du har brug for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du ubesværet og bekvemt kan spotte den rigtige model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi opsat overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at spotte det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

7290114808712