Viser 1–16 af 28 resultater

 • Roborock Q7+ Robotstøvsuger

  Roborock Q7+ Robotstøvsuger

  3.186 kr.

  Roborock Q7+ robotstøvsuger 2,5 L Støvpose Sort

 • Roborock accessories Kit filter x 1 mop cloth x 2 side brush x 1 White

  Roborock accessories Kit filter x 1 mop cloth x 2 side brush x 1 White

  1.551 kr.

  Roborock tilbehørssæt Filter x 2, Moppeklud x 2, Sidebørste x 2, Sort

 • RoboRock Auto Empty Dock Black - Tilbehør støvsugere

  RoboRock Auto Empty Dock Black – Tilbehør støvsugere

  2.461 kr.

  RoboRock Auto Empty Dock Black – Tilbehør støvsugere er det nyeste rengøringsprodukt fra Roborock, der gør rengøring til en professionel oplevelse. Med automatisk tømning kan du gøre rent med mindre besvær end nogensinde før. Den længe ventede dock gør rengøringen nem og effektiv.

 • Tilbud RoboRock Auto Empty Dock White - Tilbehør støvsugere

  RoboRock Auto Empty Dock White – Tilbehør støvsugere

  Original price was: 2.190 kr..Current price is: 1.440 kr..

  RoboRock Auto Empty Dock White – Tilbehør støvsugere er det nyeste rengøringsprodukt fra Roborock, der gør rengøring til en professionel oplevelse. Med automatisk tømning kan du gøre rent med mindre besvær end nogensinde før. Den længe ventede dock gør rengøringen nem og effektiv.

 • Roborock Dyad - Støvsuger - opret - uden pose

  Roborock Dyad – Støvsuger – opret – uden pose

  1.598 kr.
 • Roborock Dyad Pro Combo stangstøvsuger RR0707

  Roborock Dyad Pro Combo stangstøvsuger RR0707

  4.205 kr.

  Oplev enestående rengøringsevne med Roborock Dyad Pro Combo stangstøvsugeren RR0707. Med en imponerende sugekraft på 1700Pa og 20N leverer den effektiv rengøring på både våde og tørre gulve. Udnyt de intelligente funktioner, herunder DirTect-sensoren, for en optimal og professionel rengøringsoplevelse.

 • Roborock Dyad Pro ledningsløs støvsuger RR0452

  Roborock Dyad Pro ledningsløs støvsuger RR0452

  3.589 kr.

  Oplev den avancerede Roborock Dyad Pro ledningsfri støvsuger RR0452 med selvrensende funktion og mobilapp-styring. Med et 180° roterende hoved og sugeevne på 17.000 Pa er den perfekt til alle gulvtyper. Med tre tilstande tilpasser den sig let til enhver rengøringsopgave – en professionel løsning til dit hjem!

 • Roborock Q Revo RR2014 (hvid) Robotstøvsuger

  Roborock Q Revo RR2014 (hvid) Robotstøvsuger

  5.429 kr.

  Den revolutionerende Roborock Q Revo RR2014 robotstøvsuger har en brugstid på 180 minutter, PreciSense LiDAR-navigation, løftbare roterende mopper, telefonapp-styring og en multifunktionel dockingstation for uendelig bekvemmelighed og effektivitet. Den hvide finish gør dette produkt perfekt til indretning af ethvert hjem.

 • Roborock Q Revo RR2015 (sort) Robotstøvsuger

  Roborock Q Revo RR2015 (sort) Robotstøvsuger

  4.999 kr.

  Den innovativ Roborock Q Revo robotstøvsuger RR2015 har en brugstid på 180 minutter, PreciSense LiDAR-navigation, løftbar roterende moppe, telefonapp-styring og en multifunktionel dockingstation for uovertruffen komfort og effektivitet.

 • Roborock Q5 Pro Q5PR52-00 (sort) Robotstøvsuger

  Roborock Q5 Pro Q5PR52-00 (sort) Robotstøvsuger

  1.999 kr.

  Roborock Q5 Pro robotstøvsugeren Q5PR52-00 (sort) giver dig et professionelt niveau af rengøring og effektivitet. Den har en sugeevne på 5500Pa, PreciSense LiDAR-navigation, stemmekontrol og brugstid på op til 240 minutter, så du får støvsugning og moppning af dit hjem, lige når du har brug for det. Roborock Q5 Pro robotstøvsuger er lettere at bruge end andre støvsugere og den har indbyggede teknologier, der gør støvsugning og moppning til en hurtig, problemfri oplevelse.

 • Roborock Q5 Pro+ Q5PRP52-00 (sort) Robotstøvsuger

  Roborock Q5 Pro+ Q5PRP52-00 (sort) Robotstøvsuger

  2.699 kr.

  Roborock Q5 Pro+ robotstøvsugeren Q5PRP52-00 (sort) er en all-round, kraftfuld løsning med minimal vedligeholdelse, som leveres med en RockDock Plus-tømningsstation. Med en maksimal sugeevne på 5500Pa, en brugstid på op til 240 minutter og intelligent integration, giver den dig den ultimative oplevelse. Roborock Q5 Pro+ Q5PRP52-00 er det perfekte valg til professionel støvsugning.

 • RoboRock Q7 Max Black - Robotstøvsuger

  RoboRock Q7 Max Black – Robotstøvsuger

  4.000 kr.

  RoboRock Q7 Max Black – Robotstøvsuger er det perfekte valg for dig, der søger effektiv rengøring. Med en maksimal sugekraft på 4200 Pa fjerner den alle uønskede snavs på gulvtæpper og i sprækkerne mellem gulvbrædder. Udover det, er den udstyret med en langtidsvarende fuldgummibørste, der gør det muligt at fjerne mere støv og snavs. Så du kan være sikker på, at du får en professionel rengøring hver gang.

 • RoboRock Q7 Max White - Robotstøvsuger

  RoboRock Q7 Max White – – UDG. vare Robotstøvsuger

  5.499 kr.

  RoboRock Q7 Max White – Robotstøvsuger er et professionelt produkt til kraftig rengøring. Den har en maksimal sugekraft på 4200 Pa, som gør den i stand til at fjerne snavs, som gemmer sig i dine gulvtæpper og løfte snavs fra sprækkerne mellem gulvbrædderne. Den er også udstyret med en langtidsholdbar fuldgummibørste, som er designet til at holde i årevis, selv under intensiv brug. RoboRock Q7 Max White – Robotstøvsuger er det perfekte valg, når du skal have rent og hygiejnisk hjem.

 • RoboRock Q7 Max+ Black - Robotstøvsuger

  RoboRock Q7 Max+ Black – Robotstøvsuger

  4.002 kr.

  RoboRock Q7 Max+ Black – Robotstøvsuger Giver dig den maksimale sugekraft med et sugekraft på 4200 Pa. Lang holdbarhed med en fuldgummibørste, der er designet til at yde maksimalt og undgå blokeringer. Støvsugning og rengøring med AI-teknologi for at optimere dine gulveffektivt og effektivt. Denne robotstøvsuger er den perfekte løsning til et rent og holdbart hjem.

 • RoboRock Q7 Max+ White - Robotstøvsuger

  RoboRock Q7 Max+ White – Robotstøvsuger

  5.170 kr.

  RoboRock Q7 Max+ White – Robotstøvsuger får dit hjem rent på kort tid. Den har en alvorlig sugekraft på 4200 Pa, der fjerner snavs, der gemmer sig i dine gulvtæpper og løfter selv den mest hårdnakkede snavs op af sprækkerne. Med en langtidsholdbar, fuldgummibørste og omfattende navigationssystem leverer RoboRock Q7 Max+ White – Robotstøvsuger professionel renhed til dit hjem.

 • Roborock Q8 Max Q8M0200 (hvid) Robotstøvsuger

  Roborock Q8 Max Q8M0200 (hvid) Robotstøvsuger

  2.799 kr.

  Roborock Q8 Max robotstøvsugeren Q8M02-00 er udstyret med den nyeste teknologi, der gør den både kraftig og effektiv. Denne robotstøvsuger har en maksimal sugekraft på 5500Pa, feje- og moppefunktion, LiDAR-navigationssystem og en brugstid på 240 minutter. Denne smarte støvsuger giver dig mulighed for at lade den gøre arbejdet, så du kan fokusere på det vigtige. Q8 Max er et godt valg til dig, der ønsker en lydsvag og intelligent støvsuger til daglig rengøring.