Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper

Behold en smuk plæne hver dag med Worx Landroid Robotplæneklipper L800. Denne avancerede plæneklipper dækker op til 800m2 og er udstyret med et 20V batteri som er kompatibelt med andet Worx værktøj. Det intelligente design gør at du ikke længere behøver at kæmpe med klodsede ladestationer og ledninger, men blot sætte robotplæneklipperen på siden og dermed klare det hele. Derudover er den nem at rengøre, da du blot skal bruge en haveslange. Få en velholdt plæne hver dag med Worx Landroid Robotplæneklipper L800.

DKK kr. 7.995,00
Worx Landroid L800 robotplæneklipper
4.5
DKK kr. 8.999,00
Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WorxEAN: 6943475869588 Varenummer (SKU): 5348500045593543 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Worx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Leder du efter en effektiv robot, der gør livet lettere? Så er det måske Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper, du skal have fat i. Her får du en effektiv robot til hjemmet, der klarer hverdagens opgaver godt, så du undgår at bruge energi på det selv.

Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper er udviklet af Worx, der er eksperter i at designe robotter til boligen, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en virksom robot, der lever op til dine krav.

Robotter til boligen, der gør hverdagen nemmere

Med Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper kan du få mere tid i dagligdagen, fordi du får en automatisk løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper:

  1. Du sparer dyrebar tid i dagligdagen, som du kan udnytte på andre sjovere ting.
  2. Du får et gennemtestet produkt i god kvalitet med en høj ydeevne, så du kan regne med, opgaven bliver klaret.
  3. Du undgår at udføre det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper.

Er det opover, at du får investeret i en effektiv Worx Robotplæneklipper, der kan hjælpe dig med at klare nogle af boligens mange opgaver? I så fald er Worx Landroid Robot plæneklipper L800 Robotplæneklipper er solidt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er specialdesignet til at klare husets opgaver.

Køb din robot med det samme – få lynhurtig fragt

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde præcis de robotter, du har brug for.

Derfor har vi udvalgt de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og hurtigt kan vælge den perfekte model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at vælge det, du leder efter – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

6943475869588