Husqvarna Automower 310

Introducer den nyeste Husqvarna Automower 310 med Automower Connect Home. Automower Connect Home gør det muligt at styre Automoweren via en nem og intuitiv app, som er tilgængelig til både IOS og Android. Automower 310 er designet med professionelle komponenter, og kombinerer en høj teknologisk avanceret robotplæneklipper med et brugervenligt design. Bredden på klippebladet er 23 cm og klippehøjden kan justeres fra 20 til 60 mm. Automower 310 sikrer dig en smuk og grøn plæne på kort tid.

DKK kr. 12.097,00
Husqvarna Automower 310
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HusqvarnaEAN: 7391736361514 Varenummer (SKU): 11046001256628332 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Husqvarna´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Leder du efter en god robot, der gør livet mindre besværlig? Så er det måske Husqvarna Automower 310, du skal have fat i. Her får du en effektiv robot til hjemmet, der fikser hverdagens opgaver godt, så du undgår at bruge kræfter på det selv.

Husqvarna Automower 310 er udviklet af Husqvarna, der er specialister i at udvikle robotter til boligen, som gør det mindre besværligt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der matcher dine krav.

Robotter til hjemmet, der gør hverdagen lettere

Med Husqvarna Automower 310 kan du spare tid i hverdagen, fordi du får en automatisk løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Husqvarna Automower 310:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan udnytte på andre vigtigere opgaver.
  2. Du får et veldesignet produkt i god kvalitet med en høj effektivitet, så du kan regne med, opgaven bliver klaret.
  3. Du undgår at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til Husqvarna Automower 310.

Er det opover, at du får købt en effektiv Uncategorized, der kan hjælpe dig med at ordne nogle af boligens mange opgaver? I så fald er Husqvarna Automower 310 er godt bud – her får du en velproduceret og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare hverdagens opgaver.

Bestil din robot med det samme – få tjep levering

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de produkter, du har brug for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og bekvemt kan spotte den perfekte model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi opsat overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at spotte det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

7391736361514