Tilbud

Gardena SILENO minimo , 400 m² Robotplæneklipper

GARDENA SILENO minimo 400 m² Robotplæneklipper er en kraftfuld robotplæneklipper, der er perfekt til små græsplæner. Det er en stille, alsidig og intelligent havehjælper, der tilbyder høj ydeevne og præcision. Den automatiserede plæneklipper har en kompakt størrelse og bruger avanceret navigations- og klippesoftware for at give en jævn og præcis klipning. Det fleksible robotplæneklippesystem er udstyret med et komplet sæt komponenter, der gør det nemt at installere og betjene. SILENO minimo er et professionelt plæneklipper-system, der kan give dig en grøn og velplejet græsplæne.

DKK kr. 4.421,00
kr. 5.294,00
Gardena SILENO minimo Robotplæneklipper, 400 m²
4.5
DKK kr. 5.295,00
Gardena Sileno Minimo 400m² robotplæneklipper
4.5
DKK kr. 7.158,00
Gardena ROBOTPLÆNEKLIPPER SILENO MINIMO 400 BLUETOOTH
DKK kr. 7.158,00
kr. 7.158,00
Gardena ROBOTPLÆNEKLIPPER SILENO MINIMO 400 BLUETOOTH
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GardenaEAN: 4078500055833 Varenummer (SKU): 5372800361128129 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Gardena´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Leder du efter en god robot, der gør livet lettere? Så er det måske Gardena SILENO minimo , 400 m² Robotplæneklipper, du skal have fat i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der fikser boligens opgaver godt, så du undgår at bruge energi på det selv.

Gardena SILENO minimo , 400 m² Robotplæneklipper er udviklet af Gardena, der er eksperter i at designe robotter til boligen, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der lever op til dine krav.

Robotter til boligen, der gør hverdagen nemmere

Med Gardena SILENO minimo , 400 m² Robotplæneklipper kan du spare tid i dagligdagen, fordi du får en automatisk løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Gardena SILENO minimo , 400 m² Robotplæneklipper:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan bruge på andre vigtigere opgaver.
  2. Du får et gennemtestet produkt i god kvalitet med en høj ydeevne, så du kan stole på, opgaven bliver klaret.
  3. Du undgår at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til Gardena SILENO minimo , 400 m² Robotplæneklipper.

Er det opover, at du får købt en effektiv Gardena Robotplæneklipper, der kan hjælpe dig med at ordne nogle af hverdagens mange opgaver? I så fald er Gardena SILENO minimo , 400 m² Robotplæneklipper er solidt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er specialdesignet til at klare hverdagens opgaver.

Bestil din robot med det samme – få lynhurtig levering

Hos Robotguide knokler vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de produkter, du har behov for.

Derfor har vi udvalgt de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og hurtigt kan vælge den perfekte model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi opsat overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at vælge det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

4078500055833