Gardena SILENO life , 1000 m² Robotplæneklipper

SILENO life 1000 m² Robotplæneklipper fra GARDENA giver dig den perfekte løsning til din mellemstore græsplæne. Den støjsvage, alsidige og intelligente design- og klipningsteknologi gør det nemt og hurtigt at klippe din græsplæne, så den altid ser frisk og lækker ud. Det kompakte design gør det let at transportere robotplæneklipperen fra sted til sted og opbevare den, når den ikke bruges. SILENO life 1000 m² har en kapacitet på op til 1000 m² græsplæne, så du kan være sikker på at få flotteste resultat – hver gang. GARDENA SILENO life 1000 m² Robotplæneklipper er det ideelle valg til alle, der ønsker en effektiv, praktisk og støjsvag klipning af deres græsplæne.

DKK kr. 8.973,00
Vejos robotas Gardena SILENO life 1000
DKK kr. 9.092,00
Gardena SILENO life Robotplæneklipper, 1000 m²
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GardenaEAN: 4078500043694 Varenummer (SKU): 5372801301303277 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Gardena´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Leder du efter en god robot, der gør hverdagen lettere? Så er det muligvis Gardena SILENO life , 1000 m² Robotplæneklipper, du skal have fingrene i. Her får du en effektiv robot til hjemmet, der fikser boligens opgaver hurtigt, så du undgår at bruge energi på det selv.

Gardena SILENO life , 1000 m² Robotplæneklipper er udviklet af Gardena, der er specialister i at udvikle robotter til hjemmet, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der lever op til dine krav.

Robotter til hjemmet, der gør livet lettere

Med Gardena SILENO life , 1000 m² Robotplæneklipper kan du få mere tid i hverdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Gardena SILENO life , 1000 m² Robotplæneklipper:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan udnytte på andre sjovere opgaver.
  2. Du får et gennemtestet produkt i høj kvalitet med en høj effektivitet, så du kan regne med, opgaven bliver klaret.
  3. Du undgår at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til Gardena SILENO life , 1000 m² Robotplæneklipper.

Er det opover, at du får købt en effektiv Gardena Robotplæneklipper, der kan assistere dig med at ordne nogle af boligens mange gøremål? I så fald er Gardena SILENO life , 1000 m² Robotplæneklipper er solidt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er specialdesignet til at klare hverdagens opgaver.

Bestil din robot med det samme – få tjep fragt

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde præcis de produkter, du har behov for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du ubesværet og bekvemt kan vælge den rigtige model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi opsat overskuelige kategorier, der gør det bekvemt for dig at vælge det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

Brand

Gardena

EAN

4078500043694