Viser alle 3 resultater

 • Swim & Fun Frisbee Pool Robot FX2 2.0

  Swim & Fun Frisbee Pool Robot FX2 2.0

  896 kr.

  Swim & Fun Frisbee Pool Robot FX2 2.0 er den lille men praktiske løsning til din pool. Den kabelløse poolrobot suger op til 25 m2 og 2 meters dybde på en 40-60 minutters cyklus og er let at rengøre. Udover at suge støv og skidt op fra bunden, er roboten i stand til at suge partikler helt ned til 0.18 mm i størrelse. Med den professionelle poolrobot fra Swim & Fun kan du trygt lade den klare rengøringen af din pool, så du kan nyde din tid i den.

 • Swim & Fun poolrobot - PoolRaptor

  Swim & Fun poolrobot – PoolRaptor

  8.999 kr.

  Med Swim & Fun PoolRaptor får du en professionel poolrobot, som kan effektivt rengøre swimmingpoolens bund, sider og vandlinje helt automatisk. Robotstøvsugerens avancerede computerkontrollerede system sørger for, at den kan klare op til 200 m3, og du har også mulighed for at styre den manuelt med en smartphone app eller vælge et af de tre automatiske rengøringsprogrammer. Robotstøvsugeren filtrerer også poolvandet, så du kan være sikker på, at det bliver helt rent og fri for svævepartikler. Med Swim & Fun PoolRaptor får du en professionel og energieffektiv poolrobot, der sikrer, at poolen altid er perfekt ren.

 • Swim & Fun Scooby Pool Robot

  Swim & Fun Scooby Pool Robot

  3.421 kr.

  Scooby er en poolrobot med mange talenter til svømmebassiner op til 50 m2. Den kan rengøre poolvæggene, gulvet og vandlinjen samt filtrere vandet for ultra fine partikler. Med en maksimal dybde på 2,5 meter og et professionelt filterkurvsystem, kan du være sikker på, at dit vand er rent og klar til at blive nydt. Swim & Fun Scooby Pool Robot er den perfekte løsning for alle, der ønsker at have en ren og frisk svømmeoplevelse.