Viser alle 3 resultater

 • Black & Decker BCRMW121-QW , 500 m² Robotplæneklipper

  Black & Decker BCRMW121-QW , 500 m² Robotplæneklipper

  3.835 kr.

  Læn dig tilbage, slap af og lad BLACK+DECKER® BCRMW121-QW, 500 m² Robotplæneklipper tage klippearbejdet af dine hænder. Det unikke klippesystem og de kraftige hjul, som tilbyder maksimal manøvredygtighed selv på stejle og ujævne overflader, sikrer fejlfri klipning af højeste kvalitet. Denne robotplæneklipper anbefales til større områder og giver dig den perfekt klippede plæne, du altid har ønsket dig.

 • Black & Decker BCRMW122-QW med Self-clean funktion, 700 m² Robotplæneklipper

  Black & Decker BCRMW122-QW med Self-clean funktion, 700 m² Robotplæneklipper

  4.658 kr.

  Læn dig tilbage, slap af, og slå græsset med en BLACK+DECKER® robotplæneklipper. Med self-clean funktion under klipning og den kraftige stål kniv kræver BCRMW122 minimal vedligeholdelse, så du kan bruge mere tid på at nyde din plæne. Det unikke klippesystem giver en professionel finish hver gang.

 • Black & Decker BCRMW123-QW med Self-clean funktion & garage, 700 m² Robotplæneklipper

  Black & Decker BCRMW123-QW med Self-clean funktion & garage, 700 m² Robotplæneklipper

  5.622 kr.

  And forstærket med Self-clean funktion og garage, så det er nemt at opretholde og klargøre det for efterfølgende sæsoner. Med kapacitet på op til 700 m², så hjælper denne komplette robotplæneklipper dig med at holde dit græs grønt og velplejet. Et perfekt valg til husejere, der ønsker en sund og grøn græsplæne.