Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 – WR130E

For optimal navigation. Klipper konstant græsset, selv på ujævne terræner. Kraftfuld: Batteridrevet motor og bedre ydeevne end mange benzinmotorer. Kraftig nok til at håndtere selv tykkere græs. Automatisk: Programmerbar timer for at klippe græs når det passer dig og holde græsset konstant kort. Hendes smarte klipperåd system tilpasser sig det omgivende terræn og klipper græsset i et mønster for at opnå det bedste resultat. Leveres også med Wi-Fi-adgang og en hjemmeside-app for at overvåge og kontrollere robotten. Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 – WR130E er det perfekte valg til små haver og bedste løsning for at holde græsplænen konstant kort og smuk.

DKK kr. 6.618,00
Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 - WR130E
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WorxEAN: 6924328322634 Varenummer (SKU): 5348500005131819 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Worx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Søger du en god robot, der gør livet lettere? Så er det måske Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 – WR130E, du skal have fingrene i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der fikser hverdagens opgaver godt, så du undgår at bruge kræfter på det selv.

Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 – WR130E er designet af Worx, der er specialister i at designe robotter til boligen, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der matcher dine krav.

Robotter til hjemmet, der gør livet nemmere

Med Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 – WR130E kan du få mere tid i dagligdagen, fordi du får en automatisk løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 – WR130E:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan bruge på andre vigtigere opgaver.
  2. Du får et gennemtestet produkt i god kvalitet med en høj ydeevne, så du kan stole på, opgaven bliver klaret.
  3. Du undgår at lave det fysiske arbejde, og kan i stedet overlade opgaven til Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 – WR130E.

Er det på tide, at du får købt en effektiv Worx Robotplæneklipper, der kan hjælpe dig med at ordne nogle af boligens mange gøremål? I så fald er Worx LandXcape Landroid Robot plæneklipper S300 – WR130E er godt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare hverdagens opgaver.

Bestil din robot med det samme – få tjep fragt

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de produkter, du har behov for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og bekvemt kan spotte den perfekte model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi opsat overskuelige kategorier, der gør det bekvemt for dig at spotte det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

6924328322634