Tilbud

Stiga Stig-A 3000 – GPS Robotplæneklipper

Denne kabelfrie robotplæneklipper fra STIGA er et professionelt værktøj, der sikrer en jævn, effektiv og nøjagtig plæneklipning. Den fungerer med STIGAs patenterede AGS-teknologi, som giver den perfekte plæneklipning med høj nøjagtighed. Denne plæneklipper har en kraftfuld motor og et intelligent navigation system, hvilket gør det let at klippe selv de mest krævende plæner. Derudover har den et stort batteri, der giver en kørselstid på op til 70 minutter samt muligheden for at klippe en plæne på op til 2000 m2. Med denne robotplæneklipper kan du nyde en smuk og velplejet plæne hver dag.

DKK kr. 27.999,00
kr. 34.249,00
Stiga Stig-A 3000 - GPS Robotplæneklipper
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: stigaEAN: 8008984852419 Varenummer (SKU): 11046000902022694 Kategorier: ,

Leder du efter en god robot, der gør hverdagen lettere? Så er det muligvis Stiga Stig-A 3000 – GPS Robotplæneklipper, du skal have fingrene i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der klarer boligens opgaver godt, så du slipper for at bruge energi på det selv.

Stiga Stig-A 3000 – GPS Robotplæneklipper er udviklet af stiga, der er specialister i at designe robotter til hjemmet, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en virksom robot, der lever op til dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør hverdagen nemmere

Med Stiga Stig-A 3000 – GPS Robotplæneklipper kan du spare tid i dagligdagen, fordi du får en automatisk løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Stiga Stig-A 3000 – GPS Robotplæneklipper:

  1. Du sparer dyrebar tid i dagligdagen, som du kan udnytte på andre vigtigere opgaver.
  2. Du får et gennemtestet produkt i høj kvalitet med en høj ydeevne, så du kan regne med, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til Stiga Stig-A 3000 – GPS Robotplæneklipper.

Er det opover, at du får investeret i en effektiv Robotplæneklipper Tilbud, der kan assistere dig med at ordne nogle af hverdagens mange opgaver? I så fald er Stiga Stig-A 3000 – GPS Robotplæneklipper er solidt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare husets opgaver.

Køb din robot i dag – få tjep levering

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de produkter, du har brug for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du ubesværet og bekvemt kan vælge den rigtige model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det bekvemt for dig at vælge det, du leder efter – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

8008984852419