Roomba Combo® i8 Silver og -gulvmoppe Robotstøvsuger

Roomba Combo® i8 Silver og Gulvmoppe Robotstøvsuger er udstyret med et 4-trins rengøringssystem, der trækker støv ind, rengør i hjørner og håndterer alle gulvtyper. Denne robotstøvsuger giver et skinnende rent resultat. Skift til Roomba Combo®, så kan du nyde det komfortabele ved at støvsuge og mop hårde gulve på samme tid. Kom i gang med Roomba Combo® og nyd det professionelle touch til en optimal rengøring af dit hjem.

DKK kr. 4.499,00
Roomba Combo® i8 Silver robotstøvsuger og -gulvmoppe
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: iRobotEAN: 5060944994464 Varenummer (SKU): 9775001003186936 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring iRobot´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Leder du efter en god robot, der gør livet lettere? Så er det måske Roomba Combo® i8 Silver og -gulvmoppe Robotstøvsuger, du skal have fingrene i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der klarer boligens opgaver hurtigt, så du slipper for at bruge kræfter på det selv.

Roomba Combo® i8 Silver og -gulvmoppe Robotstøvsuger er udviklet af iRobot, der er specialister i at udvikle robotter til boligen, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en virksom robot, der matcher dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør hverdagen nemmere

Med Roomba Combo® i8 Silver og -gulvmoppe Robotstøvsuger kan du spare tid i dagligdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Roomba Combo® i8 Silver og -gulvmoppe Robotstøvsuger:

  1. Du sparer dyrebar tid i dagligdagen, som du kan bruge på andre vigtigere opgaver.
  2. Du får et gennemtestet produkt i god kvalitet med en høj ydeevne, så du kan regne med, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til Roomba Combo® i8 Silver og -gulvmoppe Robotstøvsuger.

Er det opover, at du får købt en effektiv iRobot Robotstøvsuger, der kan assistere dig med at ordne nogle af boligens mange opgaver? I så fald er Roomba Combo® i8 Silver og -gulvmoppe Robotstøvsuger er godt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare hverdagens opgaver.

Bestil din robot i dag – få tjep levering

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de produkter, du har brug for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og bekvemt kan spotte den rigtige model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi opsat overskuelige kategorier, der gør det bekvemt for dig at spotte det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

5060944994464