Roborock S7 Max Ultra black Robotstøvsuger

Roborock S7 Max Ultra black Robotstøvsuger er udstyret med 5500Pa Hyperforce sugning og Precisense LiDAR navigation for optimal rengøring. Det innovative Vibrarise moppesystem sikrer, at selv den mest alvorlige snavs fjernes let. Undgåelse af forhindringer, 3D mapping og Multi-level mapping system gør det muligt for denne robotstøvsuger at navigere omkring alle hjemmets hjørner. Den kan endda styres via stemmebefalinger fra Amazon Alexa, Google Home og Siri genveje for en endnu mere professionel oplevelse. Og den kommer i en elegant sort tone.

DKK kr. 7.679,00
Støvsuger robot
DKK kr. 8.032,00
Roborock S7 Max Ultra Robotic Cleaner Black
DKK kr. 8.119,00
Roborock S7max Ultra, Poseløs, Sort, Rund, 0,35 L, 67 dB, 0,2 L
DKK kr. 8.135,00
Roborock Robotstøvsuger S7 Max Ultra black
4.5
DKK kr. 8.367,00
kr. 8.367,00
Roborock S7max Ultra, Poseløs, Sort, Rund, 0,35 L, 67 dB, 0,2 L
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RoborockEAN: 6970995786606 Varenummer (SKU): 5372801371380458 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Roborock´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Søger du en god robot, der gør livet mindre besværlig? Så er det måske Roborock S7 Max Ultra black Robotstøvsuger, du skal have fingrene i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der klarer hverdagens opgaver hurtigt, så du slipper for at bruge energi på det selv.

Roborock S7 Max Ultra black Robotstøvsuger er designet af Roborock, der er specialister i at udvikle robotter til boligen, som gør det mindre besværligt for dig. Det betyder, at du får en virksom robot, der lever op til dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør livet lettere

Med Roborock S7 Max Ultra black Robotstøvsuger kan du spare tid i hverdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Roborock S7 Max Ultra black Robotstøvsuger:

  1. Du sparer dyrebar tid i dagligdagen, som du kan bruge på andre vigtigere opgaver.
  2. Du får et veldesignet produkt i god kvalitet med en høj effektivitet, så du kan regne med, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at lave det fysiske arbejde, og kan i stedet overlade opgaven til Roborock S7 Max Ultra black Robotstøvsuger.

Er det på tide, at du får købt en effektiv Xiaomi Robotstøvsuger, der kan assistere dig med at klare nogle af boligens mange gøremål? I så fald er Roborock S7 Max Ultra black Robotstøvsuger er solidt bud – her får du en velproduceret og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare hverdagens opgaver.

Køb din robot i dag – få tjep levering

Hos Robotguide knokler vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de robotter, du har behov for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og bekvemt kan vælge den rigtige model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det bekvemt for dig at vælge det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

6970995786606