Neato D8 genopladeligt batteri NEA0381

Udstyret med Neato D8 robotstøvsuger, som er udstyret med det nye genopladelige Neato D8 batteri NEA0381, vil du kunne få mest muligt ud af maskinen. Det originale batteri på 2.100 mAh giver op til 90 minutters brugstid. Vælg dette genopladelige batteri for forbedret ydeevne, forlænget levetid og øget effektivitet.

Worldwide butikker

AUD $ 219.00
Neato 20cm Rechargeable Lithium-Ion Battery Pack for D8 Intelligent Robot Vacuum
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NeatoEAN: 0810841013790 Varenummer (SKU): 5637000005042842 Kategori:

Leder du efter en god robot, der gør hverdagen mindre besværlig? Så er det muligvis Neato D8 genopladeligt batteri NEA0381, du skal have fingrene i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der fikser boligens opgaver hurtigt, så du slipper for at bruge energi på det selv.

Neato D8 genopladeligt batteri NEA0381 er udviklet af Neato, der er specialister i at udvikle robotter til hjemmet, som gør det mindre besværligt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der lever op til dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør livet nemmere

Med Neato D8 genopladeligt batteri NEA0381 kan du spare tid i dagligdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved Neato D8 genopladeligt batteri NEA0381:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan bruge på andre vigtigere opgaver.
  2. Du får et veldesignet produkt i høj kvalitet med en høj ydeevne, så du kan stole på, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til Neato D8 genopladeligt batteri NEA0381.

Er det opover, at du får købt en effektiv Neato Robotstøvsuger, der kan hjælpe dig med at klare nogle af boligens mange gøremål? I så fald er Neato D8 genopladeligt batteri NEA0381 er solidt bud – her får du en velproduceret og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare hverdagens opgaver.

Bestil din robot i dag – få tjep levering

Hos Robotguide knokler vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde nøjagtig de robotter, du har behov for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du ubesværet og bekvemt kan vælge den perfekte model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi opsat overskuelige kategorier, der gør det bekvemt for dig at vælge det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

Brand

Neato

EAN

810841013790