Tilbud

iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger

Den nye iRobot Roomba 694 Robotstøvsuger fremstår som professionel i sin rengøring. Den er nem at anvende og har alle de nødvendige funktioner, som iRobot har specialiseret sig i gennem mange år. Roomba 694 leverer et imponerende resultat og man vil mærke, at man har investeret i en kvalitetsstøvsuger. Den er let og hurtig at navigere, og man slipper for støj og træthed ved selv at støvsuge. Roomba 694 vil hurtigt blive en del af den daglige rutine og sørge for, at huset altid er rent og pænt.

DKK kr. 1.249,50
kr. 2.499,00
iRobot Roomba 694 - Robotstøvsuger UDSTILLINGSMODEL
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: iRobotEAN: 5060629980027 Varenummer (SKU): 5348500501646808

Vi har skrevet forskellige artikler omkring iRobot´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Søger du en effektiv robot, der gør livet mindre besværlig? Så er det måske iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger, du skal have fat i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der klarer hverdagens opgaver hurtigt, så du slipper for at bruge energi på det selv.

iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger er designet af iRobot, der er specialister i at udvikle robotter til boligen, som gør det mindre besværligt for dig. Det betyder, at du får en virksom robot, der lever op til dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør livet nemmere

Med iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger kan du spare tid i dagligdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer jobbet for dig.

3 fordele ved iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger:

  1. Du sparer dyrebar tid i dagligdagen, som du kan udnytte på andre sjovere ting.
  2. Du får et veldesignet produkt i god kvalitet med en høj ydeevne, så du kan regne med, opgaven bliver klaret.
  3. Du slipper for at udføre det fysiske arbejde, og kan i stedet overlade opgaven til iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger.

Er det på tide, at du får investeret i en effektiv kategori, der kan assistere dig med at ordne nogle af hverdagens mange gøremål? I så fald er iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger er solidt bud – her får du en velproduceret og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare husets opgaver.

Køb din robot i dag – få tjep levering

Hos Robotguide knokler vi hårdt for, at det skal være ligetil at finde præcis de produkter, du har behov for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du nemt og bekvemt kan vælge den rigtige model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at vælge det, du leder efter – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

Brand

iRobot

EAN

5060629980027