Gardena City Lona 600 + Garage + Slangeopruller

GARDENA Sileno Lona 600 + Garage + Slangeopruller giver dig den professionelle løsning til at holde græsplænen glat og velplejet. Den intelligente robotplæneklipper er udstyret med en integreret GARDENA smart system funktion, så du kan kontrollere din plæneklipper fra en fjernbetjening. Den kommer også med en stilfuld garage, som giver et lækkert udseende til plæneklipningen. Den omfatter også en praktisk slangeopruller, så du ikke behøver at lede efter slangerne hver gang. GARDENA Sileno Lona 600 + Garage + Slangeopruller giver dig den professionelle løsning, du har brug for.

DKK kr. 7.500,00
Gardena Sileno Lona 600 + Garage + Slangeopruller
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GardenaEAN: 200001776922 Varenummer (SKU): 5348500532810624 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Gardena´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Leder du efter en effektiv robot, der gør hverdagen mindre besværlig? Så er det muligvis Gardena City Lona 600 + Garage + Slangeopruller, du skal have fat i. Her får du en effektiv robot til hjemmet, der fikser hverdagens opgaver hurtigt, så du slipper for at bruge kræfter på det selv.

Gardena City Lona 600 + Garage + Slangeopruller er udviklet af Gardena, der er specialister i at udvikle robotter til hjemmet, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der matcher dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør livet nemmere

Med Gardena City Lona 600 + Garage + Slangeopruller kan du få mere tid i dagligdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer opgaverne for dig.

3 fordele ved Gardena City Lona 600 + Garage + Slangeopruller:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan bruge på andre sjovere ting.
  2. Du får et gennemtestet produkt i høj kvalitet med en høj ydeevne, så du kan regne med, opgaven bliver godt udført.
  3. Du slipper for at udføre det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til Gardena City Lona 600 + Garage + Slangeopruller.

Er det opover, at du får investeret i en effektiv Gardena Robotplæneklipper, der kan hjælpe dig med at klare nogle af boligens mange gøremål? I så fald er Gardena City Lona 600 + Garage + Slangeopruller er godt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er specialdesignet til at klare husets opgaver.

Køb din robot i dag – få tjep fragt

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være overskueligt at finde præcis de robotter, du har behov for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du ubesværet og bekvemt kan spotte den perfekte model til dit liv og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at spotte det, du leder efter – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

200001776922