Dreame Bot W10 Robotstøvsuger

Søg ikke længere efter en professionel løsning til dit rengøringsbehov! Dreame Bot W10 Robotstøvsuger er her for at gøre arbejdet let og praktisk for dig. Med 4.000 Pa sugekraft og et 4 liters vandtank kan den rense op til 300 m² på en enkelt opladning. Det inkluderer et Auto-dry system, som reducerer risikoen for skader forårsaget af vand. Den er desuden kompatibel med Amazon Alexa, så du kan styre den fra den komfort, du ønsker. Desuden har Dreame Bot W10 Robotstøvsuger tre forskellige tilstande – støvsugning, mopping og alt-i-en-rengøring – som du nemt kan styre via appen. Og med virtuelle no-go-zoner kan du også definere de områder, hvor roboten ikke må komme. Dreame Bot W10 Robotstøvsuger er den perfekte løsning til et perfekt rengøringsjob!

DKK kr. 5.522,00
Dreame Robotstøvsuger Bot W10
4.5
DKK kr. 6.058,00
Dreame Bot W10 Saugroboter Wischfunktion LiDAR Absaugstation WLAN App-Steuerung
DKK kr. 6.414,00
kr. 6.414,00
Dreame Bot W10 - Støvsuger - robotstyret - uden pose
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DreameEAN: 6973734681941 Varenummer (SKU): 5372801297713770 Kategori:

Søger du en god robot, der gør hverdagen lettere? Så er det muligvis Dreame Bot W10 Robotstøvsuger, du skal have fat i. Her får du en gennemtestet robot til hjemmet, der klarer hverdagens opgaver hurtigt, så du undgår at bruge energi på det selv.

Dreame Bot W10 Robotstøvsuger er designet af Dreame, der er specialister i at udvikle robotter til hjemmet, som gør det mere simpelt for dig. Det betyder, at du får en virksom robot, der lever op til dine krav.

Robotter til hjemmet, der gør hverdagen nemmere

Med Dreame Bot W10 Robotstøvsuger kan du spare tid i dagligdagen, fordi du får en robot løsning, der klarer opgaverne for dig.

3 fordele ved Dreame Bot W10 Robotstøvsuger:

  1. Du sparer dyrebar tid i dagligdagen, som du kan udnytte på andre sjovere opgaver.
  2. Du får et gennemtestet produkt i høj kvalitet med en høj ydeevne, så du kan stole på, opgaven bliver godt udført.
  3. Du undgår at lave det fysiske arbejde, og kan i stedet overlade opgaven til Dreame Bot W10 Robotstøvsuger.

Er det på tide, at du får investeret i en effektiv Dreame Robotstøvsuger, der kan hjælpe dig med at klare nogle af hverdagens mange opgaver? I så fald er Dreame Bot W10 Robotstøvsuger er solidt bud – her får du en flot designet og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare husets opgaver.

Køb din robot med det samme – få tjep levering

Hos Robotguide knokler vi hårdt for, at det skal være overskueligt at finde præcis de robotter, du har brug for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du ubesværet og bekvemt kan vælge den perfekte model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at vælge det, du leder efter – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

6973734681941