BWT Poolrobot D200

BWT Poolrobot D200 er en professionel robot til rengøring af din pool. Den effektivt rengører bunden, siderne og vandlinjen i din pool med en længde op til 10 meter. Den er ideel til enhver overfladetype og funktioner automatisk, så du kan sidde tilbage og slappe af mens den gør arbejdet for dig. Med BWT Poolrobot D200 kan du sikre, at din pool altid er frisk og rent.

DKK kr. 9.593,00
BWT Poolrobot D200
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BWTEAN: 7290114807739 Varenummer (SKU): 5372801302704851 Kategori:

Leder du efter en god robot, der gør hverdagen lettere? Så er det muligvis BWT Poolrobot D200, du skal have fat i. Her får du en effektiv robot til hjemmet, der fikser boligens opgaver godt, så du slipper for at bruge energi på det selv.

BWT Poolrobot D200 er udviklet af BWT, der er specialister i at udvikle robotter til hjemmet, som gør det mindre besværligt for dig. Det betyder, at du får en effektiv robot, der lever op til dine ønsker.

Robotter til hjemmet, der gør hverdagen nemmere

Med BWT Poolrobot D200 kan du få mere tid i dagligdagen, fordi du får en automatisk løsning, der klarer opgaverne for dig.

3 fordele ved BWT Poolrobot D200:

  1. Du sparer meget tid i hverdagen, som du kan udnytte på andre sjovere opgaver.
  2. Du får et veldesignet produkt i høj kvalitet med en høj ydeevne, så du kan regne med, opgaven bliver godt udført.
  3. Du slipper for at lave det hårde arbejde, og kan i stedet overlade jobbet til BWT Poolrobot D200.

Er det opover, at du får købt en effektiv BWT Poolrobotter, der kan hjælpe dig med at ordne nogle af hverdagens mange opgaver? I så fald er BWT Poolrobot D200 er solidt bud – her får du en velproduceret og effektiv robot, der er særligt udviklet til at klare hverdagens opgaver.

Køb din robot i dag – få tjep fragt

Hos Robotguide arbejder vi hårdt for, at det skal være overskueligt at finde præcis de produkter, du har brug for.

Derfor har vi samlet de bedste og mest populære robotter til hjemmet, så du ubesværet og bekvemt kan vælge den perfekte model til dit hjem og dine behov.

Hos Robotguide har vi lavet overskuelige kategorier, der gør det hurtigt for dig at vælge det, du mangler – uanset om det er robotstøvsugere, robotplæneklippere eller poolrobotter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Yderligere information

EAN

7290114807739